Jennifer Aniston csillogó miniruhában pózolt: az 52 éves színésznőről dögös képek készültek

Jennifer Anistonról vadító képek készültek a Marie Claire magazin ausztrál kiadásában.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sok színésznő mondhatja el magáról, hogy az általa alakított karakter évtizedek távlatából is hatást gyakorol az aktuális trendek alakulására. Jennifer Aniston igen. A Jóbarátok Racheljének összeállításaiból a mai napig sokan inspirálódnak. 

Nem ez az egyetlen, amivel a színésznő évek óta rászolgál a rajongók csodálatára, páratlan szépségével is sokakat lenyűgöz. A Marie Claire magazin ausztrál kiadásának olvasói a lap októberi számában kaphattak ízelítőt abból, milyen fantasztikus formában van az 52 éves sztár. 

Jennifer Aniston csillogós miniruhában

A címlapfotón kívül dögös miniruhában és egy sokat sejtető láncos felsőben is lencsevégre kapták. A csillogós darab láttatni engedte hosszú, vékony lábait, amelyek arról árulkodnak, hogy Aniston mindent megtesz a bomba formáért.

Ez így is van. Bár bevallottan a múltban kísérletezett pár őrült diétával, ötven felett a kiegyensúlyozott táplálkozást preferálja. Nála az alapelv, hogy mindent csak módjával fogyaszt, és a fő mérce az, hogy jól érezze magát a bőrében. Ha mégis úgy érzi, hogy ideje száműznie a méreganyagokat a testéből, beiktat egy rövid periódust a hétköznapjaiba, amikor az időszakos böjtölés szabályai szerint eszik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A mozgás is az élete része. Napi egy órát sportol heti öt alkalommal, az aktív napokon általában jógázik vagy saját testsúlyos edzést végez. A nagy odafigyelésnek szemmel látható az eredménye, simán bevállalja, hogy egy olyan láncos felsőben kapják lencsevégre, ami alig takarja a testét.

A fotózás mellett interjút is készítettek vele, amelyben az aktuális munkáin kívül arról is beszélt, mi van közte és egykori sorozatbéli partnere, David Schwimmer között. A rajongók azóta pletykálnak állítólagos románcukról, hogy a májusban bemutatott Jóbarátok: Újra együtt című produkcióban kiderült, a széria forgatásakor titokban odavoltak egymásért.

- Ez csak az internet által kreált fantazmagória volt, de be kell vallanom, imádok az ilyesfajta pletykák középpontjában lenni, mert borzasztóan szórakoztatónak találom. Nagyra tartom Davidet, olyan nekem, mint egy testvér, épp emiatt tűnik az egész viccesnek. Persze megértem, hogy sokan miért asszociáltak erre - magyarázta Kimberly Cutter újságírónak.

A 47 éves Gabriela Spanic szexi fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös fotók készültek Gabriela Spanicról.

Ezt is szeretjük