Jennifer Aniston ezért jelentette be azonnal a válást - Meglepő az oka
Kiderült, miért volt olyan fontos kiadniuk a nyilatkozatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston igyekszik a magánéletéből teljesen kizárni a médiát - ennek köszönhető az is, hogy arra is hetekkel később derült fény, hogy titokban feleségül ment Justin Theroux-hoz 2015. augusztus 5-én.

A válást szokatlanul hamar bejelentették

Ennek fényében meglepő, hogy február 15-én, a szakításuk után egy nappal máris bejelentette a sajtónak, hogy örökre elválnak az útjaik Justin Theroux-val, ennek a valódi okát pedig a pár egyik közeli barátja árulta el a People magazinnak:

- Justin egy magángépen Los Angelesbe repült, hogy még egyszer utoljára láthassa Jent. Együtt töltötték a Valentin-napot, és együtt határozták el, hogy véget kell vetni a kapcsolatuknak. Jennifer el akarta kerülni a médiacirkuszt, ezért minél tovább akart várni a bejelentéssel, Justin azonban hajthatatlan volt: közölte, hogy ő képtelen várni, elejét akarja venni a találgatásoknak, és élni akarja tovább az életét - nyilatkozta az állítólagos ismerős a lapnak.

Justin már Jennifer Aniston születésnapján sem jelent meg, habár a színésznő szerette volna, ha legalább barátként részt vesz az eseményen - ráadásul ezzel megelőzhették volna a pletykaáradatot is. Justin azt mondta, hogy a jópofizás nem az ő stílusa, nem bírta volna eljátszani az ismerőseik előtt, hogy minden rendben van közöttük, miközben válni készülnek.

Ezt is szeretjük