Jennifer Aniston kinevette Brad Pittet a Golden Globe-on - Ezért tört ki kacagásban a színésznő
Jennifer Aniston reakciójára érdemes volt 15 évet várni.

jennifer aniston golden globe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Jennifer Aniston Hollywood álompárja voltak a kétezres éves elején. Az egész világot megrázta a hír, amikor 2005-ben elváltak. Már 15 év telt el a különválásuk óta, ám nincsenek rossz viszonyban. 

Az idei Golden Globe-díjátadó igazi sztárparádét vonultatott fel. Így itt lehettünk elsőnek szemtanúi annak, hogyan mutatkozott együtt az egykori szerelmespár. 

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra jóban vannak

A sármos színész díjra váltotta jelölését, melyet Quentin Tarantino filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban nyújtott alakításáért kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában. Nagyon humorosra vette köszönőbeszédét, szerelmi életéből is viccet csinált.

 - Eredetileg édesanyámat szerettem volna elhozni partneremként, mert bárki áll mellettem, rögtön azt mondják, randizom vele - poénkodott, erre nevetett fel hangosan egykori felesége, aki Brad Pitt egész beszédét áhítattal hallgatta végig.

A válásuk annak idején nem volt botrányoktól mentes, így  sokan azt feltételezik a mai napig, hogy a két színész közt puskaporos a hangulat. Azonban ennek nyoma sem volt, éppen az ellenkezőjéről tettek tanúbizonyságot. A színész akkor sem jött zavarba, amikor a vörös szőnyeges bevonulás során exéről faggatták.

 Jó barátjaként nevezte meg a színésznőt, és nagyon lazán viselkedett, mikor találkoztak. Röviden köszöntötték egymást, látszott, hogy tényleg felhőtlen a viszonyuk. Ennek láttán a rajongók persze azonnal elkezdték gyártani a teóriákat arról, hogy lehet, talán újra összejön a legendás pár.

A Golden Globe-gála legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viseltek idén a sztárok a Golden Globe-gálán.

Ezt is szeretjük