Jennifer Aniston arany estélyiben varázsolt el mindenkit a premieren: a testhezálló ruha így kiemelte karcsú alakját

Jennifer Aniston arany estélyibe bújt.

GettyImages-1474003275
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston mindenkit elkápráztatott tegnap este Párizsban, ugyanis bemutatták legújabb filmje, a Gyagyás gyilkosság második részét.

Egy csillogó, arany estélyit viselt a premieren, az alkotást hamarosan a rajongók is láthatják, március végétől már elérhető lesz a Netflixen.

Jennifer Aniston arany estélyiben

Az 54 éves színésznő egy egyszerű és elegáns kreációban lépett a vörös szőnyegre, ami szépen kiemelte karcsú alakját.

GettyImages-1473988183
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

A Gyagyás gyilkosság második részében is Adam Sandler oldalán remekel majd, természetesen az 56 éves színész sem hagyta ki az eseményt. A vígjátékuk első része még 2019-ben jelent meg. Nem véletlen, miért Franciaországban rendezték meg a premiert, ugyanis a film sztorijának egy része Párizsban játszódik.

GettyImages-1473988255
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

Sandler és Aniston első közös mozija a 2011-ben megjelent Kellékfeleség volt. A két színész között nem véletlen, miért működik annyira jól a kémia a képernyőn, ugyanis a való életben már bő négy évtizede szoros barátságot ápolnak. Még kamaszok voltak, amikor először találkoztak, a színésznő Sandler egyik barátjával randizott, innen ered az ismeretség. Úgy szeretik egymást, akár a testvérek.

Íme a színésznő legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak szerintünk Jennifer Aniston legszebb estélyi ruhái. Neked melyik tetszik a legjobban?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük