Jennifer Aniston falatnyi topban pózolt: 51 évesen bomba teste van
Jennifer Anistonról elképesztő képek készültek.

jennifer-aniston-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston mindig is az egészséges életmód híve volt, a sportolás és a helyes táplálkozás az élete része.

A tudatos életvitel meglátszik az alakján is, a huszonéves lányok is megirigyelhetik bomba testét.

Jennifer Aniston elképesztően fest friss fotóin

Az 51 éves színésznő a Vital Proteins étrendkiegészítő termékeket forgalmazó cég nagykövete lett, ennek kapcsán részt vett egy fotózáson is. A fotós kedvéért edzőruháiban pózolt, az egyik felvételen egy falatnyi fehér topot és egy jóganadrágot visel.

A People magazinnak még 2016-ban vallotta be, hogy karrierje elején nem volt tudatos, így kicsit kerekebb volt, mint napjainkban. Emiatt előfordult vele, hogy elesett egy szereptől.

- Borzalmasan étkeztem, imádtam a szaftos sültkrumplit milkshake-be tunkolni. (...) Vicces, hogy azóta mennyire gyors ütemben megváltozott a felfogás arról, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, régen ezzel nem törődtünk. Az alvás minősége is előtérbe került, illetve az, hogy törődjünk magunkkal - mesélte.

Hetente hatszor edz egy órán át, emellett tudatosan odafigyel, mit eszik. Ez nem azt jelenti, hogy nem enged meg magának némi bűnözést, a chips az egyik kedvenc nassolnivalója, a carbonara tészta pedig a legkedvesebb étel számára.

- Már nem vagyok annyira szigorú, mint régen, állandóan monitoroztam, mit eszem. Aztán rájöttem, hogy a mértékletességben van a kulcs - tette hozzá.

Szőke sztárok sötét hajjal

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett sötét tincsekkel Cameron Diaz, Kate Hudson vagy Rachel McAdams.

Ezt is szeretjük