A Beverly Hills 90210-ben legjobb barátnőket játszottak: a valóságban volt, hogy majdnem kikaparták egymás szemét

Jennie Garth és Shannen Doherty a képernyőn legjobb barátnők voltak, a valóságban ki nem állhatták egymást.

cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Beverly Hills 90210 című sorozatot 1990-ben mutatták be az Egyesült Államokban, ahol hamar nagy siker lett belőle. Magyarországon a TV3, a TV2 és a FEM3 vetítette. 

A tíz éven át futó produkcióban olyan sztárok szerepeltek, mint Luke Perry, Jason Priestley, Tori Spelling, Jennie Garth, valamint Shannen Doherty

Jennie Garth és Shannen Doherty konfliktusa

Már évekkel ezelőtt kiderült, annak idején a Kelly Taylort alakító Jennie Garth és a Brenda Walsht megformáló Shannen Doherty nem igazán jöttek ki egymással. Előbbi az E! News-nak mesélt 2014-ben a sorozat forgatásának időszakáról, illetve a kolléganőjével való konfliktusáról. 

A sorozat női sztárjai a forgatás idején.
A sorozat női sztárjai a forgatás idején.
Fotó: Profimedia

- Arról beszélek, amikor hirtelen híres lettem, szinte beleugrottam ebbe tiniként, nem igazán volt fogalmam ahhoz, hogyan birkózzak meg ezzel, nem tudtam, mit csinálok. Egyedül voltam ezen az úton. Nem kaptam sok támogatást, mindent nekem kellett kitalálnom. Azt gondolom, egészen jól menedzseltem. Elég jól sikerült. Nem vesztem el túlságosan az úton - kezdte Jennie Garth, aki a sorozat indulásakor 18 éves volt.

- A sorozat tíz év volt az életemből, az én formálódásom évei voltak azok nagyrészt. Ez valami olyan volt, ahova középiskola és főiskola helyett jártunk, mindennap mentünk a forgatásra - folytatta, majd rátért arra, miért vesztek össze állandóan Shannen Dohertyvel. 

- Össze voltunk zárva napi 14-16 órát. Voltak idők, amikor imádtuk egymást, és voltak idők, amikor ki akartuk kaparni egymás szemét - mesélte őszintén. 

Shannen és Jennie csak a sorozatban voltak barátok.
Shannen és Jennie csak a sorozatban voltak barátok.
Fotó: Profimedia

- Inkább csak arról szólt az egész, hogy fiatal lányok keresték a saját személyiségüket, hangjukat. Shannen és én is Kos jegyű nők vagyunk, nagyon erősek vagyunk, függetlenek, szóval sokszor egymásnak mentünk. Most, felnőttként már jól kijövünk - tette még hozzá. 

A Született feleségek Juanitája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép felnőtt nő lett Madison De La Garzából! 

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük