Totál felajzva nyalnak a pucér modellek
Mindenre rácuppannak, ami a szájukba kerül
Újabb szexi modellek bujálkodnak az elképesztően vérforraló képeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angol Front magazin jócskán belehúzott a nyár közepén, három olyan dögös fiatal modellt vetkőztettek le, akiket látva biztosan sokaknak felmegy majd a vérnyomása.

Imádják finom nyalánksággal kényeztetni magukat

Ebben pedig semmi rossz sincsen, hiszen Kitty Lea, Kaylee Carver és Lil Susie iszonyatos erotikus fotósorozatát látva az angol hetilap szerkesztői éppen ezt akarták elérni.

Az angol csajok pedig apait-anyait beleadtak, a kezükben lassan olvadozó jégkrémet élvezettel és túlfűtötten szopogatják.

Sőt, néha még egymás nyalánkságát is megkívánják, és ilyenkor kiéhezetten vetik rá magukat a hűsítő édességre!

A buja és pajzán glamour modellek között érezhetően vibrál a levegő, a szenvedély és a csáberő pedig mérhetetlen feszültséggel ruházza fel nem csak őket, de a képeket is.

Az idei nyár tuti befutói alig bírnak magukkal

Az összeérő cickókat és a vándorló tenyereket látva az is sejthető, hogy a lányokat nem sok választja el attól, hogy egymásnak essenek, és a jégkrém helyett valami teljesen mást kezdjenek el szopogatni.

Pillanatok alatt bele lehet feledkezni a hosszú lábak, kerek popsik és lehengerlő mellek látványába, Kitty, Kaylee és Susie tehát jól döntöttek, amikor elhatározták, hogy testi adottságaikat felhasználva glamour modellként keresik majd a kenyerüket.

A Front magazint 1998-ban indították útjára Angliában, elsősorban a 16-25 éves férfiközönséget megcélozva.

A lapban eddig olyan sztárok is mutogatták bájaikat, mint Christina Aguilera, Pamela Anderson, Jenna Jameson vagy az utóbbi időkben egyre nagyobb hírnévre szert tevő kebelcsoda, Lucy Pinder.

Ezt is szeretjük