A Csengetett, Mylord? lakájaként ismertük meg: friss fotókon a 74 éves Jeffrey Holland
Jeffrey Holland 74 évesen is remekül fest.

jeffrey-holland-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Csengetett, Mylord? a mai napig nagy népszerűségnek örvend hazánkban, 2018-ban még egy találkozót is leszerveztek Budapestre a legelhivatottabb rajongók, az eseményen részt vett Jeffrey Holland is, aki James Twelvetrees, a jóképű és precíz lakáj megformálója volt. 

Jeffrey Holland friss fotói

1946 júliusában látta meg a napvilágot, 16 évesen ébredt rá, hogy színészettel szeretne foglalkozni, írta meg róla a ketteringartscentre.com oldal. A visszahúzódó típusba tartozott, semmi önbizalma nem volt, emiatt eleinte teljesen ódzkodott attól az ötlettől, hogy barátjával, Peterrel csatlakozzon egy drámaklubba, ám szerencsére végül beadta a derekát.

- 16 évesen magasabb voltam, mint a többiek, tele voltam pattanással, ráadásul Budy Holly-stílusú szemüveget viseltem, a magabiztosságom egyenlő volt a nullával. Az emberek előtt lévő szereplés volt az utolsó, amire gondoltam akkoriban. Emlékszem, meg is kérdeztem Peter barátomtól, hogy miért csatlakozzak a klubhoz, erre azt felelte, hogy sok lány van ott. Ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekem. Az első este egy forgatókönyvből kellett előadnunk, amikor az első soromat mondtam, többen nevettek, később még nagyobb hahotázás követte az előadásom. Ekkor jöttem rá, hogy az embereknek tetszik, amit csinálok - emlékezett vissza a kezdetekre.

Az 1964-es Crossroads sorozatban bizonyíthatott először a képernyőn, de a legnagyobb sikereket a '80-as években érte el a Hi-de-Hi! és a Csengetett, Mylord? sorozatokkal. 74 évesen is színészettel foglalkozik, főleg színházi darabokban láthatják a rajongók.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a 74 éves Jeffrey Holland.

Ezt is szeretjük