Emlékszel még Jean-Paul Belmondóra? Nézd, milyen jóképű unokája van a sztárnak
Jean-Paul Belmondónak több gyermeke és unokája is van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy már a 82. születésnapját ünnepli a francia újhullám egyik legendás színésze, Jean-Paul Belmondo. A művészcsaládból származó sztár az ötvenes évek óta látható filmen, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Kifulladásig, Egy asszony meg a lánya, a Cartouche, a Borsalino vagy a Profi. A nyolcvanas évektől a színpadon is bizonyította tehetségét, utoljára 2008-ban, az Egy ember meg a kutyája című filmben állt a felvevőgép elé.

Belmondo kétszer volt házas: első feleségével 1953-tól 1965-ig élt együtt és három gyermekük született. A legidősebb, Patricia 36 évesen egy tűzesetben lelte halálát, mellette Florence, aki idén 55 éves, valamint Paul, aki három évvel fiatalabb nála. Másodjára Nathalie Tardivelt vette el 2002-ben, egy évvel később megszületett kislányuk, Stella. Végül azonban 2008-ban elváltak útjaik. 

A 82 éves színész nem csak édesapa, de hatszoros nagyapa is! Nézd meg, mennyire hasonlít rá Victor Belmondo, de az összeállításban más legendás sztárok, mint Alain Delon vagy Audrey Hepburn unokáit is megtalálod.

Grace Kelly unokái

Nézd meg a tragikusan elhunyt hercegnő unokáit, akik legnagyobb lányától, Caroline hercegnőtől születtek!

Ezt is szeretjük