"Még mindig együtt vagyunk" Felesége képtelen volt végleg elhagyni az akciósztárt
Ezért gondolta meg magát Jean-Claude Van Damme felesége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 54 éves Jean-Claude Van Damme felesége, Gladys Portogues márciusban jelentette be férjének és egyúttal a nyilvánosságnak is, hogy 15 év után válni akar.

Az akciósztár és Gladys a kilencvenes évek elején egyszer már házasok voltak, ám az a kapcsolat válással végződött, feltehetően azért, mert Jean-Claude többször is félrelépett.

A család mindennél fontosabb

Első válásuk után Jean-Claude elvette negyedik feleségét, Darcy LaPiert, majd miután tőle is elvált, újra összejött Gladysszel, akit ismét az oltár elé vezetett. Mindez 1999-ben történt, azóta együtt vannak.

Azt pontosan nem tudni, hogy idén márciusban mi verte ki a nőnél annyira a biztosítékot, hogy válni akarjon, de gyanítható, hogy megint egy harmadik van a dologban.

Vasárnap azonban a TMZ megírta, Gladys megbocsátott, és hajlandó egy újabb esélyt adni a kapcsolatuknak.

Ezt hétfőn maga Jean-Claude Van Damme is megerősítette Facebook-oldalán, ahol egy kisebb közleményt osztott meg a rajongókkal magánéletéről.

- A feleségem, Gladys és én boldogan tudatjuk veletek, hogy a hír igaz! Még mindig együtt vagyunk, és ez így is fog maradni. Köszönöm a jókívánságaitokat és a támogatásotokat - írta a romantikus hangulatba került akciósztár, aki azt is hozzátette, örül, hogy nyíltan beszélhet arról, mennyire fontos számára a család.

Ezt is szeretjük