Jean-Claude Van Damme 31 éves lánya falatnyi bikiniben pózolt: Biancának ilyen dögös az alakja
Jean-Claude Van Damme lánya bikiniben mutatta meg formás alakját.

bianca-van-damme-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Claude Van Damme, a '80-as és '90-es évek egyik népszerű akciósztárja és harcművésze izgalmas magánéletet tudhat magáénak. Gladys Portugues testépítőt 1987-ben vette el először, akkor két gyermekük lett, Kristopher 1987 májusában, Bianca 1990 októberében jött a világra.

 A nővel 1992-ben elvált, ezután pár évvel később Darcy LaPier színésznő egy kisfiúval ajándékozta meg 1995 októberében, aki a Nicholas nevet kapta. Később újra egymásra talált első két gyermekének édesanyjával, akit 1999-ben újra az oltár elé vezetett. Már mindhárom gyermeke a felnőtt életét éli, egy szem lányából gyönyörű nő lett, aki az Instagramján olykor szívesen megmutatja dögös oldalát.

Jean-Claude Van Damme lánya bikiniben

Bianca Van Damme friss bikinis képeket osztott meg közösségi oldalán, amelyekre csak úgy zúdultak a lájkok és a dicsérő kommentek: "Tökéletes vagy!" "Olyan szép az alakod!" - fogalmazták a követői.

1
Fotó: Instagram/Bianca Van Damme

A barna szépségről napozás közben készültek a szexi fotók. Látszik, hogy mennyire sokat foglalkozik a testével, ugyanis nagyon formás az alakja, ami nem véletlen, hiszen szülei is beleadnak apait-anyait sportolás közben.

Az Instagram-sztorijaiból kiderült, hogy a jóga az egyik legkedvesebb mozgásformája. Amikor konditeremben edz, a nyújtásról sosem feledkezik el. Súlyzós edzéssel, futással és ugrálókötelezéssel tartja formában magát, emellett a boksz is nagy kedvence. Olykor édesapja csatlakozik hozzá egy-egy edzéshez.

Kislány korában karatézott, kick-boxolt, balettezett és műkorcsolyázott. Kamasz korában az volt a legnagyobb álma, hogy részt vehessen a téli olimpián, a 2000-es években számos korcsolyaversenyt megnyert. Azonban egy durva hátsérülés miatt abbahagyta a sportot, így búcsút intett annak az álmának, hogy valaha is olimpikon lesz.

2
Fotó: Instagram/Bianca Van Damme

2008-ban belecsöppent a színészkedés világába, A törvény erejével című alkotásban szerepelt édesapja oldalán. Utoljára 2020-ban szerepelt Shawn Hook videóklipjében. 2020-ban ő maga is rendezett egy klipet, az AaRON formáció Ultrarêve című dalában Jean-Claude Van Damme szerepel.

Dolph Lundgren lányának bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Ida Lundgren bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük