Brutálisan bántalmazták Jayde Nicole nyuszilányt

A playmate-et pénteken hajnalban egy klubban, mindenki szeme láttára verte össze és rugdosta meg üzletember támadója.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jayde Nicole-t múlt héten pénteken hajnalban brutálisan bántalmazta Joe Francis amerikai üzletember, adta hírül a RadarOnline.

A világhírű kanadai playmate párjával, Brody Jenner tévésztárral a nyugat-hollywoodi Guys and Doll nevezetű nightclubban bulizott. Nem sokkal hajnali három óra előtt elszabadult a pokol.

Nicole elmondása szerint akkor tört ki a balhé, amikor véletlenül rálocsolta italát Francisre, aki az incidenst követően bedühödött.

Mindenki szeme láttára a hajánál fogva ragadta meg a nyuszilányt, többször megütötte, majd a földre lökte és rugdosni kezdte!

A támadó elrohant

Jayde Nicole egyik barátnője megpróbálta megfékezni Francist, ám a tévésztár őt is megütötte. Ekkor már nem csak a biztonságiak léptek közbe, hanem Brody Jenner is, akiről a vérszemet kapott üzletember leszaggatta a pólót.

Az agresszív támadás után Francis elrohant a klubból. Azóta sem látták, de a Los Angeles-i rendőrség már keresi.

- Szegény Jayde kisírta a szemét, és nyilvánvalóan nagy fájdalmakkal küszködött. Szörnyű volt látni – nyilatkozta az egyik szemtanú.

A rendőrségi jegyzőkönyv felvétele után a népszerű playmate bejelentette, hogy bírósághoz fordul az őt ért támadás miatt. Mindeközben a közkedvelt szórakozóhely szóvivője nem hajlandó kommentálni az esetet:

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A Guys and Dolls elveinek szellemében nincs jogom olyan incidenseket kommentálni, amelyek kapcsán a rendőrség vizsgálatot indított. Hiszünk benne, hogy gyorsan és diszkréten megoldják majd az ügyet.

Jayde Nicole a Playboy több évtizedes történeték harmadik kanadai modellje Dorothy Stratten és Shannon Tweed után.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

2007 januárjában szerepelt először a nagy népszerűségnek örvendő nyuszis magazinban, 2008 júniusában pedig az év playmate-jének is megválasztották.

Ezt is szeretjük