Brutálisan bántalmazták Jayde Nicole nyuszilányt
A playmate-et pénteken hajnalban egy klubban, mindenki szeme láttára verte össze és rugdosta meg üzletember támadója.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jayde Nicole-t múlt héten pénteken hajnalban brutálisan bántalmazta Joe Francis amerikai üzletember, adta hírül a RadarOnline.

A világhírű kanadai playmate párjával, Brody Jenner tévésztárral a nyugat-hollywoodi Guys and Doll nevezetű nightclubban bulizott. Nem sokkal hajnali három óra előtt elszabadult a pokol.

Nicole elmondása szerint akkor tört ki a balhé, amikor véletlenül rálocsolta italát Francisre, aki az incidenst követően bedühödött.

Mindenki szeme láttára a hajánál fogva ragadta meg a nyuszilányt, többször megütötte, majd a földre lökte és rugdosni kezdte!

A támadó elrohant

Jayde Nicole egyik barátnője megpróbálta megfékezni Francist, ám a tévésztár őt is megütötte. Ekkor már nem csak a biztonságiak léptek közbe, hanem Brody Jenner is, akiről a vérszemet kapott üzletember leszaggatta a pólót.

Az agresszív támadás után Francis elrohant a klubból. Azóta sem látták, de a Los Angeles-i rendőrség már keresi.

- Szegény Jayde kisírta a szemét, és nyilvánvalóan nagy fájdalmakkal küszködött. Szörnyű volt látni – nyilatkozta az egyik szemtanú.

A rendőrségi jegyzőkönyv felvétele után a népszerű playmate bejelentette, hogy bírósághoz fordul az őt ért támadás miatt. Mindeközben a közkedvelt szórakozóhely szóvivője nem hajlandó kommentálni az esetet:

- A Guys and Dolls elveinek szellemében nincs jogom olyan incidenseket kommentálni, amelyek kapcsán a rendőrség vizsgálatot indított. Hiszünk benne, hogy gyorsan és diszkréten megoldják majd az ügyet.

Jayde Nicole a Playboy több évtizedes történeték harmadik kanadai modellje Dorothy Stratten és Shannon Tweed után.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2007 januárjában szerepelt először a nagy népszerűségnek örvendő nyuszis magazinban, 2008 júniusában pedig az év playmate-jének is megválasztották.

Ezt is szeretjük