Radics Gigi fura fodros ruhába bújt

Szerinted jól áll neki?

A sztár úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy rá figyeljenek az emberek. Ezt is bevállalta. (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly több mint 45 ezren látták, idén pedig még nagyobb sikert sejtetve tér vissza A Játékkészítő. Annyi bizonyos, hogy a neves alkotók látványtechnikai nehéztüzérséggel készülnek a darabra, aminek egyik kiemelkedő eleme a 3D mapping, vagyis a háromdimenziós fényfestett színpadkép lesz. Akár láttad, akár nem, kár lenne tagadni, ha erről lemaradsz, többet veszítesz egy egyszerű előadásnál.

A Játékkészítő múlt decemberben már bebizonyította, hogy magyar produkció is képes világszínvonalút alkotni. Azonban idén még több kalanddal, még több vizuális trükkel és még több dallal érkezik az előadás. Mit is jelent ez pontosan? A készítők szinte az alapoktól gondolták újra ezt a különleges mesét. A rendezői székben ezúttal a Jászai Mari-díjas Böhm György ül, a gyönyörű koreográfiáról pedig a Kossuth-díjas koreográfus, Juronics Tamás gondoskodik.

Sztárok a színészek között

A sztárokból sem szenvedünk hiányt a mindössze négy napig látható pop-show-musicalben, hiszen a tavalyi előadás szereplőihez - Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, a Király testvérek, Radics Gigi - újak is csatlakoznak, többek között Kamarás Iván, Vastag Csaba, valamint Stohl András személyében.

De a már említett megújuló, elképesztő látványvilágról is érdemes pár szót ejteni, ami Bordos László Zsolt keze munkáját dicséri. A művész holografikus vetítései a világ számos pontján, köztük Los Angelesben, New Yorkban, Dubajban, Párizsban, Genfben, Rómában és Sanghajban is láthatóak voltak már. Ezúttal is valami igazán különlegesre lehet tőle számítani, hiszen a darab meghatározó eleme a háromdimenziós fényfestés lesz, ami egyszerre nyűgözi le és repíti el a nézőt egy csodákkal teli mesébe.

Amilyen káprázatosnak ígérkezik A Játékkészítő, annyira érdemes megfontolni, hogy különleges jeggyel készüljön rá a család. A már kapható Mesejegyek, Varázsjegyek és Csodajegyek mindegyike más-más varázslatos élményt nyújt az előadás során. Ha pedig karácsonyi ajándéknak szánnád a belépőket, még mesés borítókat is letölthetsz hozzá.

Egy jó tanács! Most akár 10%-kal olcsóbban is tudsz jegyeket vásárolni az előadásra, ehhez nem kell mást tenned, csak feliratkozni a produkció hírlevelére.

Ezt is szeretjük