10 érdekesség, amit tudnod kell A Játékkészítőről, mielőtt megnézed!

Tudd meg, miben lesz még jobb idén a szenzációs mese! (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly több mint 45 ezren látták, idén pedig még nagyobb sikert sejtetve tér vissza A Játékkészítő: még több kalanddal, új dalokkal, új sztárokkal és hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával! Akár láttad, akár nem, kár lenne tagadni, ha erről lemaradsz, többet veszítesz egy egyszerű előadásnál.

Most azt is elmondjuk neked, mit érdemes tudni a karácsony után érkező pop-show-musicalről.

Új sztárszereplők

A mindössze négy napig látható előadás eddigi szereplőihez - Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, a Király testvérek, Radics Gigi -– újak is csatlakoznak, többek között Kamarás Iván, Vastag Csaba, valamint Stohl András személyében.

Lenyűgöző látványvilág

A Játékkészítő talán legmeghatározóbb eleme a háromdimenziós fényfestés - azaz a 3D mapping - lesz, amivel az alkotók egy olyan csodákkal teli, varázslatos világot tárnak a nézők elé, ahol a felnőttek is gyermeki lelkesedéssel figyelhetik majd a főhősök mesésen izgalmas történetét.

Jegyek 10% kedvezménnyel

Most akár olcsóbban tudsz jegyeket vásárolni az előadásra, ehhez mindössze fel kell iratkoznod a produkció hírlevelére.

Hat új dal

A darabban felcsendülő dalok tavaly gyorsan a nézők kedvencévé váltak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy A Játékkészítő albuma pillanatok alatt aranylemezes lett. Ám 2015-re további hat számmal bővült a produkció repertoárja.

Elképesztő kalandok

Az alapjaiban megújuló darab története is újraíródott. Éppen ezért azok számára is számos érdekes fordulatot tartalmaz majd, akik tavaly már látták.

Kossuth-díjas koreográfus

A alkotók között is számos nagy név található. Közülük is kiemelkedik a Szegedi Kortárs Balett vezető koreográfusa, a Kossuth-díjas Juronics Tamás.

Három mesés jegytípus

A Játékkészítő különleges jegyekkel - Mesejegy, Varázsjegy, Csodajegy - is készül azok számára, akik még emlékezetesebbé szeretnék tenni az előadást. Érdemes megnézni, melyik mit tud!

Backstage túra

A meghatározott jegyek mellé korlátozott számban Titokcsomagot is vásárolhatsz, amivel az előadást megelőzően többek között betekintést nyerhetsz a darab kulisszái mögé, ahol a színészekkel is találkozhatsz.

Új rendezés

A visszatérő előadás rendezését a Jászai Mari- és Nádasdy Kálmán-díjas Böhm Györgyre bízták, aki korábban már számos színházi előadással ért el jelentős sikereket.

Ajándékok a helyszínen

A produkció hírlevél feliratkozói nemcsak jegykedvezményt kaphatnak, de másokat is meghívhatnak a feliratkozók közé, ezzel pedig mesés ajándékokra tehetnek szert. A részletekért kattints!

A Játékkészítőről további híreket és érdekességeket olvashatsz www.ajatekkeszito.hu oldalon.

Ezt is szeretjük