Fotók: kiderült, ki a színész új barátnője! A közértben látták őket kézenfogva
Az Így jártam anyátokkal sztárja újra szerelmes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint újra szerelmes Jason Segel, az Így jártam anyátokkal és a Lepattintva sztárja - és most már azt is tudni, ki a párja.

A 35 éves színész - január 18. volt a születésnapja - új barátnője Alexis Mixter fotós, akivel legutóbb egy nyugat-hollywoodi közértben látták vásárolgatni. Segelt már korábban is látták ugyan a hölggyel, de csak most derült ki, hogy ki is ő valójában. 

Jason Segel az elmúlt néhány évben leginkább a kolléganőibe szeretett bele. 2013-ban Bojana Novakovic színésznővel, A sötétség határán című thriller szereplőjével jött össze, de alig egy év után szakítottak.

Előtte Michelle Williams-szel esett szerelembe, vele 2012 és 2013 között járt. A 2000-es évek elején pedig öt évig Linda Cardellinivel élt, akivel a Különcök és stréberek sorozat forgatásán került közelebbi kapcsolatba - a szériában mindketten szerepeltek.

A sztár egyébként nem volt még házas, néhány éve a GQ-nak adott interjújában mesélte el, hogy nem kapkodja el a megállapodást.

- Először szeretném megtalálni a hozzám illő embert, szóval nincs bennem semmi olyan késztetés, mint a nőkben, hogy 33 éves koromig meg kell házasodnom, aztán 35 éves koromra már jöhet a gyerek vagy ilyesmi. Inkább megnézem, hova sodor az élet. De ha szembejön a nagy ő, akkor akár már másnap elveszem feleségül - nyilatkozta.

Csókolózó sztárpárok

A sztárok sem rejtegetik érzelmeiket, vannak, akik szívesen csókolóznak még a fotósok hada előtt is.

Ezt is szeretjük