Nem tudták tovább titkolni! A sármos sorozatsztár összejött kolléganőjével
Jason Segel, az Így jártam anyátokkal sztárja Michelle Williamsszel jár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kézen fogva kapták lencsevégre Jason Segelt, az Így jártam anyátokkal című sorozat Marshall Eriksenjét és Michelle Williamst.

Néhány napja a színész hivatalosan is megerősítette, hogy igazak a románcukról szóló hírek.

"I love you!"

Nem sokkal ezelőtt egy szemfüles fotós felfedezte - és meg is örökítette -, hogy a 32 éves sztár mobiltelefonját a szőke színésznő képe díszíti.

A készülék hátoldalán egy fekete-fehér, Michelle Williamsről készült fotó látható I love you! felirattal.

Természetesen az újságírók ezt követően elkezdték bombázni kérdéseikkel a két sztárt. Amikor a színész legújabb filmjét, az Ötéves jegyességet népszerűsítette az Extra TV online magazinnál, nem úszta meg, hogy ne faggassák kolléganőjéről.

- Szeretnénk szép napokat eltölteni egymással. Többet nem mondok a témáról - válaszolt szűkszavúan, majd később mégis beismerte, együtt vannak.

Filmbeli partnernője, Emily Blunt már nem bánt ilyen fukarul az információkkal, bár ő is rejtélyesen fogalmazott.

Együtt játszott az exszel

Szerinte mióta a komikus megismerkedett Michelle Williamsszel, sokkal értettebb lett.

- Ő egy fiús fiú volt, aztán mostanra egy férfias fiú lett belőle. Minden valószínűség szerint valamikor egy férfias férfi lesz - nyilatkozta a Golden Globe-díjra jelölt, 29 éves barna szépség.

Érdekes, hogy Jason Segel élettársa korábban éveken át Linda Cardellini volt, aki a Túl a barátságon című filmben együtt játszott Michelle Williamsszel és Heath Ledgerrel. Utóbbival Williams élt évekig együtt, sőt, kislányuk is született, Mathilda. 

Ezt is szeretjük