Gyönyörű gyerekeik lettek volna Kylie Minogue-gal! Így fest ma Jason Donovan
Tudod, kiért hagyta el Kylie Jason Donovant?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Donovan 1986-tól szerepelt az ausztrálok Neighbours - Szomszédok - című sorozatában. Itt ismerte meg az azóta világsztárrá vált Kylie Minouge-ot.

A '80-as évek tini-kedvence Bravo Otto díjával
Egy pár voltak: Jason Donovan és Kylie Minouge
Jason Donovan színész - napjainkban

Jason Donovan a színészet mellett a zenével is kacérkodott: Ten Good Reasons című debütáló albuma 1989-ben jelent meg, rajta Kylie-val közös duettjük, az Especially for You. A két fiatal színész-énekes végül nemcsak a képernyőn és a színpadon alkotott egy párt, hanem a magánéletben is.

Jason Donovan akkor és most

Hiába azonban a közös szerelmes dalok sikere, a mindenki által tökéletesnek tartott pár útjai még 1989-ben különváltak. Ahogy az lenni szokott, a szőke jófiú szívét összetörték, lecserélték őt egy veszélyes rockerre: Kylie Donovan helyett az INXS frontemberét, Michael Hutchence-t választotta - akivel két évig voltak együtt.

Jason Donovant megviselte a szakítás, a rossz nyelvek Kylie-t okolják, amiért a '90-es években a drogokban keresett vigaszt. Végül szerencsésen túljutott életének ezen nehéz szakaszán, és bár Kylie-val nem születtek közös gyerekeik, a családi boldogság nem maradt ki az életéből. Későbbi feleségét, Angela Mallochot 1998-ban ismerte meg, három gyermekük született: Jemma 2000-ben, őt egy év múlva követte öccse, Zach, majd 2011-ben Molly. Napjainkban elsősorban színészként érvényesül: például A király beszéde színpadi változatában ő kapta a logopédus, Lionel Logue szerepét.

Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially for You

Emlékszel még erre a duettre? Kattints az alábbi videóra, és nézd meg az Especially for You klipjét!

Ezt is szeretjük