Hatalmas botrányt okozott a színész! Ilyen kijelentéseket tett
Jason Biggs a lelőtt malajziai gépen viccelődött, majd a rajongóit is szitkozódva kiosztotta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Botrányosan érzéketlen és sértő kommentárban reagált az Ukrajnában lelőtt maláj utasszállító katasztrófájára Jason Biggs, az Amerikai pite sztárja.

A 36 éves amerikai színész csütörtökön a Twitteren az alábbi bejegyzést tette közzé az egész világot megrázó, 295 ember életét követelő tragédiával kapcsolatban: "Van valaki esetleg, aki megvenné a Malaysia Airlines törzsutaskártyámat?".

Biggs oldalát perceken belül elöntötték a mélységes megdöbbenésnek hangot adó rajongói szitkozódások. Az Amerikai pite sztárja először még a maga módján megpróbált javítani a helyzetén, és némi együttérzést kifejezni. Röviden kifejtette: nem érti, hogyan lehetséges véletlenül lelőni egy kereskedelmi utasszállítót, és bár magától értetődően ez egy rendkívül szomorú esemény az áldozatok és családtagjaik szempontjából, a légitársaságnak is nagy csapás. Félresikerült mosakodása csak olaj volt a tűzre a felháborodott twittelők körében, akik gyakorlatilag darabokra szedték Biggset a kommentjeikben.

A színész elveszítette önuralmát és nyomdafestéket nem tűrő stílusban szólt vissza az őt kritizáló többségnek. Mint írta, csak viccelni akart, de ez nyilvánvalóan nem jelenti azt, hogy nem érez együtt az áldozatok családtagjaival.

- A gondolat, miszerint az, hogy elsütök egy viccet, azt jelenti, hogy nincs bennem semmi empátia a családtagok irányába, teljesen röhejes. Ez ti is tudjátok, ugye? Ti lúzerek szó szerint csakis arra vártok, hogy felidegesíthessétek magatokat valamin. Vezessétek le valahol máshol a feszültséget! - írta Biggs, bár mi finomabb szavakkal adtuk át az üzenetét. A színész kicsivel később törölte korábbi bejegyzéseseit és bocsánatot kért azokért.

Ezt is szeretjük