Már szépen kerekedik Jason Statham párjának babapocakja: Rosie a második gyereküket várja
A kis Jack Oscar Statham kis testvért kap.

statham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 54 éves Jason Statham egy négyéves fiú édesapja, Jack Oscar 2017 júniusában látta meg a napvilágot, a színész 50. születésnapja előtt egy hónappal.

Gyönyörű, modell párja, Rosie Huntington-Whiteley második gyermekükkel várandós, az örömhírt a közösségi oldalán jelentette be.

Jason Statham párjának már ekkora a babapocakja

A 34 éves modellnek szépen kerekedik a babapocakja, ahogy az az alábbi felvételen is látható. A bejelentéshez nem írta oda, pontosan hányadik hónapban van, így a rajongók maximum megtippelni tudják, körülbelül mikorra érkezik a második trónörökös. A pocakjának méretéből kiindulva biztos, hogy már belépett a második trimeszterbe.

rosie
Fotó: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Ha jól számoljuk, a pici az év végén, legkésőbb jövő év elején születik majd meg. Minden nőnek másképp változik meg a teste a terhesség során, valakinek három hónaposan még nincs nagy pocakja, máson viszont már ekkor meglátszik, hogy áldott állapotban van.

A sztárpárra mindig is jellemző volt, hogy nem teregették ki a magánéletüket a világnak, persze olykor pár információt elárulnak az interjúkban, azonban ezt csak diszkrét módon teszik, szigorúan óvják a magánéletüket, sőt kisfiukról, Jackről is csak olyan fotókat osztanak meg, amelyen a pici arca nem felismerhető. Ezzel is nyugodt gyerekkort szeretnének biztosítani neki, nem mellesleg óvják a személyiségi jogait.

Utoljára a fiúról és édesapjáról júniusban került ki egy felvétel, éppen jachtoztak. A meghitt fotóval köszöntötte fel Rosie apák napja alkalmából Stathamet.

Az akciósztárral 2010-ben szerettek egymásba, egyelőre nem házasodtak össze, de a pletykalapok gyakran találgatják, valaha is összekötik-e az életüket. 2017 júniusa óta szülők.

- Annyira klisésen hangzik, de tényleg ez a legvarázslatosabb tapasztalat egy ember életében. Minden annyira különleges, édes és szeretetteljes, minden megváltozott az életemben. Most már a fókusz a gyermekemre helyeződött át, anyaként szeretnék helyt állni, a szívemet-lelkemet beleadom ebbe. A partnerem a legjobb apa a világon, nem is tudom szavakba önteni, milyen érzés ez, egyszerűen csodálatos élmény, amikor kettejüket láthatom. Másképp érzem magam, minden megváltozott - nyilatkozta a szőke szépség 2018-ban a Harper's Bazaar magazinnak.

David és Victoria Beckham lánya, Harper

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit nőtt David és Victoria Beckham egy szem lánya.

Ezt is szeretjük