A Trónok harca sztárja éhezett a családjával, miután kiírták a sorozatból

Jason Momoa élete nem volt fenékig tejfel a Trónok harca után.

jason-momoa-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2010-es években számtalan híresség lopta be magát az emberek szívébe, köztük van Jason Momoa is, aki bár a '90-es években kezdte karrierjét, mégis csak a Trónok harca után futott be igazán.

Ő alakította Khal Drogot, Daenerys Targaryen férjét, de végül az első évadban meghal a karaktere. A kritikusok méltatták az alakítását, ebből kiindulva a laikusok azt gondolnák, hogy pont a Trónok harca által vált vagyonossá Momoa, aki erre tippelt, nagyot tévedett.

Jason Momoa és családja éhezett a Trónok harca után

Az InStyle magazinnak adott interjút, amelyben természetesen a Trónok harca is szóba került, hiszen sokan pont az HBO-produkció által jegyezték meg a nevét. Mint kiderült, évekig nagy küzdelem volt számára, hogy befizesse a számlákat, és eltartsa feleségével együtt a gyermekeit.

GettyImages-1081768350
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Éheztünk a Trónok harca után. Nem tudtam dolgozni. Nagy kihívást jelent, amikor ott a két gyereked, te pedig úszol az adósságban - vallotta be őszintén.

Momoa és felesége, Lisa Bonet két gyermeket nevelnek: Lola 2007-ben, Nakoa-Wolf 2008-ban látta meg a napvilágot. Amikor a színész komoly anyagi gondokkal küzdött, még nagyon kicsik voltak. Szerencsére sikerült túljutnia a válságos időszakán. Két év szünet után újra forgatott, 2014-ben több filmje is megjelent, például a Vadcsapások vagy a Farkasok.

GettyImages-1177778678
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

A sorsfordító pillanat egyértelműen az volt, amikor megkapta Aquaman szerepét, először a 2016-ban megjelent Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című moziban alakíthatta a karaktert, egy évvel később Az igazság ligájában is benne volt, 2018-ban pedig külön mozifilmet is kapott. Az Aquaman második része a tervek szerint 2022-ben jelenik meg. Más produkciókban is láthatják a rajongók, ilyen lesz a Dűne, amit hazánkban forgatott a színész.

Hírességek, akik kitörtek a mélyszegénységből

Képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességek küzdöttek súlyos anyagi gondokkal, mielőtt befutottak volna.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük