Tolószékbe került a bombázó Jane Fonda

Eltitkolja betegségét?

A legendás színésznő megdöbbentette a világot, tegnap a reptérre ugyanis már tolószékben ülve érkezett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő videót tett közzé a tegnapi nap folyamán a TMZ nevű amerikai sztárblog, amelyen Jane Fonda látható tolószékben ülve a Los Angeles-i repülőtéren.A TMZ operatőrének titokban sikerült megörökítenie a legendás színésznőt, a meglepő felvétel láttán pedig azonnal megkezdődtek a találgatások.

Sokak szerint Fonda megsérült, ezért kényszerült tolószékbe, mások szerint súlyos beteg. És vannak olyanok, akik szerint csak arról van szó, hogy a 71 éves sztár egyszerűen kimerült a repülőút során, és ezért döntött úgy, hogy kerekes székben távozik a reptérről.

A közelmúltban bottal látták

A legutóbbi információk a legelső elméletet látszanak alátámasztani, Fonda ugyanis a Broadway-n a közelmúltban már bottal jelent meg. Állítólag térdműtétre vár, amelyet a darabban való fellépése miatt június közepére halasztottak el.

Az operatőr mindenesetre megkérdezte az egyik reptéri alkalmazottat, hogy mi volt a benyomása Jane Fondával kapcsolatban, aki megnyugtató módon csak ennyit válaszolt:
- A színésznő jól van, tényleg jól van, egyszerűen csak ki akarta kerülni a tömeget, hiszen ő egy sztár, érted?

7 jelölésből 2 Oscar-díj

Fonda a hatvanas években futott be, mint színésznő, pályafutása során a hét Oscar-jelölésből kettőt is aranyszoborra váltott.

Először 1972-ben a Klutéért, második alkalommal pedig 1979-ben a Hazatérésért kapta meg az Oscart. Politikai aktivistaként, modellként és fitneszguruként is sokak elismerését vívta ki.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

1991-ben vonult vissza a filmiparból, de 2005-ben mégis visszatért a vászonra, mert szerepet vállalt az Anyád napja című filmben, 2007-ben pedig az Anya, lánya, unokája című vígjátékban is láthattuk.

Ezt is szeretjük