Újra szexi és fitt a nemrég műtött Jane Fonda

Az egykori aerobik-királynő és szexszimbólum nemrég elárulta, nem szeretne fiatalabb lenni, mert ő így is élvezi az életet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Fonda decemberben betölti a 72. életévét, ennek ellenére remekül néz ki, nyugodtan letagadhatna tíz évet az életkorából. Bár sokan szinte betegesen félnek az öregedéstől, a színésznő azt állítja, ő bizony nem lenne egy nappal sem fiatalabb. Amióta megműtötték a gerincét, tökéletesen érzi magát - ráadásul a szexuális élete is irigylésre méltó!

Az aerobik királynőjét Düsseldorfban kapták lencsevégre

- A külsőm harminc-harminc százalékban köszönhető a jó géneknek, a kielégítő szexnek és a sportos életmódnak - a maradék tízért pedig a plasztikai sebészemet dicsérjék - vallotta az egykori szexszimbólum a Bild német magazinnak.

Szexszel tartja karban a testét

Azt is elárulta, most, hogy már nem fáj a háta, boldog és végtelenül elégedett, ráadásul napról napra jobban értékeli az élet adta apró örömöket. Ezért aztán nem is vágyik arra, hogy valami csoda folytán újra fiatal legyen.

Ismeretes, hogy az egykori modellből lett sikeres színésznő, aki a hetvenes években két alkalommal is hazavihette az Oscart a Klute, majd a Hazatérés című filmekben nyújtott alakításáért, 1982-ben piacra dobta Jane Fonda's Workout című videóját.

A szalag, amin akkor forradalmian újnak számító aerobikgyakorlatok szerepeltek a sportfanatikus sztár bemutatásában, hatalmas siker lett, és nem mellékesen a videokészülék-eladás is megugrott az Egyesült Államokban. Az elkövetkező 13 évben további 21 tornavideót jelentetett meg, 2005-ben pedig DVD-n is kiadták a legsikeresebb programokat.

Tervezi a jövőt

Bár Fonda azóta is elkötelezett híve a testmozgásnak, egy ideje gerincfájdalmak gyötörték, ezért úgy döntött, megműtteti magát. Végül térd- és csípőprotézist kapott egy klinikán idén júniusban, azóta újra a régi - már ami humorát és aktivitását illeti. Orvosai ugyan óvták, nehogy idő előtt megerőltesse magát, ám a színésznő máris azt tervezi, jövő októberben megmássza a Himaláját.

És ha igazak a hírek, nemsokára oltár elé áll kedvesével, Richard Perry zenei igazgatóval.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ez lenne egyébként negyedik házassága, korábban Roger Vadim, Tom Hayden, majd legutóbb a médiamogul Ted Turner volt a férje.
Ezt is szeretjük