Lenyűgöző a 81 éves Jane Fonda stílusa - Képeken a legjobb szettjei
Imádjuk Jane Fonda stílusát - a színésznő egyszerűen képtelen hibázni a divat terén.

jane-fonda-stilusa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Fonda igazi hollywoodi legenda, aki nemcsak az Oscar-díjat érő alakításaival varázsolta el a közönséget, hanem a hibátlan stílusérzékével is, ami természetesen 81 éves korára is megmaradt.

Képeken a legstílusosabb szettjei

Viseljen bármit is, az káprázatosan áll rajta. Igaz, ez nagyban köszönhető a máig tökéletes alakjának is. Nem is csoda, hogy még mindig fantasztikus formában van, hiszen a nyolcvanas években az ő fitneszvideóira mozgott az összes háziasszony, akik szerették volna elérni a híres Jane Fondá-s alakot. A kora miatt már egyre kevesebbet tud sportolni, ennek ellenére próbál aktív maradni. A jógával is megpróbálkozott, és egészséges életmódja miatt tartja a karcsúságát.

Jane Fonda mindig is a merészebb stílusú hírességek közé tartozott, aki sohasem skatulyázta be magát. Mindig egyedi összeállításokat viselt, nem riadt vissza az élénk színektől, különleges anyagoktól és extrémebb mintáktól sem. A neve garancia: ha ő felvesz egy ruhát, az garantáltan zöld utat kap a divatkritikusoknál.

Összeállításunkban összegyűjtöttük néhány emlékezetes viseletét az utóbbi évekből - neked melyik szettje tetszik a legjobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük