Ráncaival is szédítően szexi az 50 éves Jamie Lee Curtis

Fotókkal

A még mindig őrülten vonzó sztárnak köszönhetjük a filmtörténet egyik legforróbb sztriptízjelenetét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rövidre nyírt hajával és nem túl szabályos arcvonásaival az 1958-as születésű Jamie Lee Curtis meglehetősen távol áll a klasszikus hollywoodi szépségideáltól.

A nyolcvanas évek ügyeletes szexbombája

A korát bátran felvállaló színésznő mégis hihetetlenül vonzó. Még az ötödik ikszet maga mögött hagyva is dögösebb, mint a porcelánmosolyú és szilikonkeblű huszonéves sztárocskák.

A hosszú combú díva fiatalabb korában igazi bombázónak számított, de az évek múlásával sem veszített semmit természetes bájából. Bár mint minden középkorú nőnek, neki is szaporodnak a ráncai, és alakja sem olyan légies már, mint hajdan, büszkén vállalja a korral járó változásokat.

Jamie nemrégiben azzal mutatott példát, hogy egy retusálatlan fotósorozaton smink nélkül mutatta meg, hogy is néz ki egy nő az ő korában.

A fehérneműs fotók nyers őszintesége sokakból megdöbbenést váltott ki. A színésznő ugyanis az öregedés szégyellnivalónak tartott jeleit olyan nyíltan vállalta fel, ahogy azt nem sokan mernék megtenni Hollywoodban.

Sztriptíz helyett mesekönyvek

A Hal neve: Wanda sztárjának azonban nemcsak természetes bája és bátorsága lenyűgöző. Jamie azon kevés hollywoodi csillagok egyike, akik bebizonyították, hogy az élet az ötödik iksz után sem áll meg.

A magyar származású színészlegenda, Tony Curtis lánya nem azzal tölti az idejét, hogy ráncait számlálgatva féltékenykedik szép fiatal pályatársnőire, miközben ráncfelvarrásról zsírleszívásra rohangál.

Bár voltak mélypontjai, továbbra is alkot, és már az sem zavarja, hogy nem ő játssza a sikerfilmek dögös szexbombáit. Jamie, aki a Két tűz között című akcióvígjátékban a filmtörténet egyik legforróbb sztriptízjelenetével kápráztatta el a férfiakat, ma sikeres és a szakma által elismert gyerekkönyvek írója.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ráadásul a hollywoodi forgatókönyvtől eltérően magánélete is irigylésre méltó, hiszen évek óta boldog házasságban él kékvérű férjével, Christopher Haden-Guest báróval.

Ezt is szeretjük