Fotó! Büszke óriási szerszámára a szexi Jamie Foxx
Jamie Foxx a hét elején ismerte be, hogy az augusztusban kiszivárgott meztelen fotón tényleg ő látható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján nagyon úgy fest, a feltörekvő hollywoodi sztárhölgyek körében trendnek számít az, hogy önmagukról készített amatőr pucér fotókat tesznek közzé az interneten, míg a kevésbé bevállalós celebek az ilyen eseteket a szerencsétlen véletlenre fogják.

A pasikra azonban sokkal kevésbé jellemező ez a fajta magatartás. Éppen ezért okozott akkora meglepetést, amikor idén augusztus közepén egy meglehetősen merész kép szivárgott ki Jamie Foxxról. A felvételen a 41 éves amerikai színész anyaszült meztelenül látható egy fürdőszobában.

Végre elárulta az igazat

Azt azonban mostanáig nem lehetett tudni, hogy valóban az Oscar-díjas sztár látható-e a képen, de a titokra hétfő este végre fény derült.

2009. október 12-én Foxx ugyanis Conan O’Brian vendége volt a Tonight Show-ban, minek során a népszerű műsorvezető rákérdezett, ő látható-e a képen, Foxx pedig beismerte, hogy ő az.

Szakmai okok miatt készítette magáról a fotót

O’Brian ezek után gratulált a méretes szerszámmal büszkélkedő színésznek, majd kezet fogott vele, mire Jamie Foxx elmesélte a fotó történetét.

Elmondása szerint a képet néhány évvel ezelőtt, a Miami Vice forgatása során készítette magáról, de szigorúan szakmai megfontolásból.

Foxx ugyanis a felvételt a sminkesének küldte el, hogy az összehasonlíthassa a színész edzés utáni alakját az edzés előttivel, amire egy meztelen jelenet felvétele kapcsán volt szükség.

A színész hozzátette, hogy szerinte hackerek törték fel számítógépét - így jutottak hozzá illegálisan a fényképhez, amit aztán közzé is tettek az interneten. A szokatlan publicitásból azonban végül is profitált, Foxx ugyanis bevallotta, hogy hölgyrajongóit lenyűgözte nemi szervének mérete, de a fotó meleg rajongótáborát is jócskán gyarapította.
Ezt is szeretjük