Fotón a nagy pillanat: ez a mosolygós lány tegnap történelmet írt a New York-i divathéten
Jamie Brewer nem akármilyen modellként mutatkozott be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Brewer, az Amerikai Horror Story színésznője csütörtökön történelmet írt a New York-i Divathét első napján: korábban ugyanis még nem fordult elő, hogy egy Down-kóros modell lépjen a rendezvény kifutójára.

A 30 éves, mosolygós sztár Carrie Hammer divattervező show-jában mutatkozott be a nézőközönségnek, és a képek tanúsága szerint élvezte a modellkedés minden pillanatát.

- A fiatal lányok és nők rám néznek, és azt gondolják, ha neki megy, nekem miért ne menne? Engem nagyon inspirál, hogy példaképként tekintenek rám, hogy bátoríthatom a nőket abban, hogy merjék vállalni magukat és mutassák meg, kik is ők valójában - mesélte Jamie Brewer a kifutóra lépést megelőző napon, a Today show-ban.

A tabukat döntögető modellkedésre a tervezőnő a Role Models Not Runway Models, azaz példaképek, nem kifutómodellek kampánya keretén belül került sor.

Carrie Hammer tavaly indította el a kezdeményezést azza a céllal, hogy olyan embereket tegyen meg modellnek, akik a legjobban képviselik azt a réteget, akiknek a ruháit szánja - legyenek akár üzletasszonyok, nonprofit vállalkozók, briliáns kutatók vagy bárki, aki példaképként szolgálhat.

Mint a dizájner elárulta, inspirálta őt az Amerikai Horror Story sorozat különös atmoszférája.

- A sorozat sötét és félelmetes, ezért döntöttünk a fekete szín mellett, Jamie karcsú derekát és a nőies alakját pedig egy A-vonalú ruhával emeltük ki - tette hozzá.

Jamie Brewer és a dizájner Carrie Hammer
A színésznő a sorozat egyik rendezvényén

Jamie Brewer 1985. február 5-én született, és az igazi áttörést az Amerikai Horror Story hozta meg számára, melyben 2011 óta játszik. Ám valójában a színészettel 1999-ben kezdett foglalkozni, a The Groundlings Theatre and School stúdiójába járt, majd az improvizációs képességeit a The Ruskin School of Actingben fejlesztette. A színésznő a filmezés mellett rengeteg jótékonysági rendezvény támogatója és nonprofit szervezetek tagja.

Sztárok az amfAR gálán

Szerdán rendezték meg New Yorkban az gálát, melyen sok híresség is részt vett. Nézd meg, kik voltak ott az AIDS kutatást támogató alapítvány rendezvényén.


Ezt is szeretjük