Gyermekét és feleségét egyszerre veszítette el a színész! Felindultan vallott róla
A Billy Elliot sztárja, Jamie Bell házasságáról vallott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

15 évvel ezelőtt, amikor Jamie Bell megkapta Billy Elliot szerepét, úgy gondolta, nincs nála szerencsésebb ember a világon.

Annyira hálás volt Stephen Daldrynak, aki felfedezte, hogy azonnal elhagyta szülővárosát, és a rendezőhöz költözött.

Melegjogi aktivista lett

A rendező később elmondta, ő helyettesítette a színész életében azt az apát, akit sohasem kapott meg - biológiai apja ugyanis semmilyen szerepet nem vállalt az életében. Miután megjelent a 11 éves balett-táncos fiú története, a tinédzser fiú egy csapásra ismert lett, színészi karrierje azóta töretlenül ível felfelé.

Twitter-fiókját elárasztják a melegjogiaktivista-bejegyzések - fogadott apja is homoszexuális, valamint a nyíltan biszexuális Evan Rachel Woodot vette feleségül.

A színésznővel 2005-ben kezdtek el találkozgatni, majd utána se veled, se nélküled kapcsolat alakult ki közöttük. 2012 őszén azonban elhatározták magukat, és összekötötték az életüket. Fél évvel esküvőjük után pedig bejelentették, hogy első gyermeküket várják.

Úgy tűnt, Bell élete irigylésre méltó, hiszen jobbnál jobb szerepekre szerződött le, a magánélete pedig szintén virágzott. Éppen ezért ért mindenkit váratlanul, amikor május legvégén közleményben tudtatták a világgal, hogy vége házasságuknak, elválnak.

Kiborult a Twitteren

A színész a Twitteren borult ki, hogy egyszerre elveszítette gyermekét és feleségét is, akit a legjobban szeret a világon. A kezdeti elkeseredést harag váltotta fel és akkor már nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette feleségét. Ezeket később törölte. 

Mindezt azért, ugyanis kiderült, a színésznő egy másik nő miatt hagyta el. Evan Rachel Wood házasságuk alatt összejött Michelle Rodriguez színésznővel is, bár jelenleg nem vele él. 

Ezt is szeretjük