Jamie Oliver gyönyörű lánya 18 éves lett - Szép fotóval köszöntötte fel Poppyt
Jamie Oliver legidősebb gyermeke nagykorú lett.

jamie-oliver-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver és felesége, Jools három lányt és két fiút nevelnek: Poppy 2002-ben, Daisy 2003-ban, Petal 2009-ben, Buddy 2010-ben és River 2016-ban látta meg a napvilágot.

A gyerekek gyorsan nőnek, mint a gomba, ezzel pedig a sztárséf is egyetért, ugyanis legidősebb gyermeke már nagykorúvá érett.

Jamie Oliver legidősebb gyermeke már 18 éves

Legnagyobb gyermeke Poppy Honey Rosie Oliver néven látta meg a napvilágot 2002. március 18-án. A lányt természetesen a szülei is felköszöntötték közösségi oldalaikon 18. születésnapja alkalmából. Jamie Oliver egy régi, szép családi képet posztolt Instagramjára. A képen Poppy és édesanyja, Jools látható.

"A mi drága Poppynk. 18 éves lettél, nagyon boldog születésnapot kívánunk neked. Nincsenek rá szavak, hogy kifejezzük, mennyire büszkék vagyunk rád. Te vagy a mi kis hullámos hajú, szőke babánk, az elsőszülöttünk. Te voltál a kezdete életünk legnagyobb kalandjának, a szülői létnek, és imádtuk minden percét (bár a tinédzserévek kissé kimaradoztak). Annak ellenére, hogy jelen pillanatban minden ijesztő és bizonytalan, kívánjuk neked a legjobbakat, reméljük, hamarosan megkezded életed legizgalmasabb szakaszát, és tudd, anya és apa nagyon szeret téged" - fogalmazta a szép sorokat Jamie Oliver.

Jools Oliver oldalán friss fotókat is láthatnak a rajongók Poppyról, ahogy az alábbi két kép is mutatja, gyönyörű nővé érett.

poppy oliver
Fotó: Instagram/Jools Oliver

A lány egyelőre középiskolába jár, de várhatóan szeptembertől elkezdi egyetemi tanulmányait, édesanyja Instagramon korábban leírta, hogy Poppy kedvenc tantárgya az irodalom és a zene, így várhatóan ezen a területen képzeli el inkább a jövőjét.

Gyönyörű nő Jamie Oliver felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Jamie Oliver felesége, Jools.

Ezt is szeretjük