Jamie Oliver gyönyörű lánya 18 éves lett - Szép fotóval köszöntötte fel Poppyt

Jamie Oliver legidősebb gyermeke nagykorú lett.

jamie-oliver-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver és felesége, Jools három lányt és két fiút nevelnek: Poppy 2002-ben, Daisy 2003-ban, Petal 2009-ben, Buddy 2010-ben és River 2016-ban látta meg a napvilágot.

A gyerekek gyorsan nőnek, mint a gomba, ezzel pedig a sztárséf is egyetért, ugyanis legidősebb gyermeke már nagykorúvá érett.

Jamie Oliver legidősebb gyermeke már 18 éves

Legnagyobb gyermeke Poppy Honey Rosie Oliver néven látta meg a napvilágot 2002. március 18-án. A lányt természetesen a szülei is felköszöntötték közösségi oldalaikon 18. születésnapja alkalmából. Jamie Oliver egy régi, szép családi képet posztolt Instagramjára. A képen Poppy és édesanyja, Jools látható.

"A mi drága Poppynk. 18 éves lettél, nagyon boldog születésnapot kívánunk neked. Nincsenek rá szavak, hogy kifejezzük, mennyire büszkék vagyunk rád. Te vagy a mi kis hullámos hajú, szőke babánk, az elsőszülöttünk. Te voltál a kezdete életünk legnagyobb kalandjának, a szülői létnek, és imádtuk minden percét (bár a tinédzserévek kissé kimaradoztak). Annak ellenére, hogy jelen pillanatban minden ijesztő és bizonytalan, kívánjuk neked a legjobbakat, reméljük, hamarosan megkezded életed legizgalmasabb szakaszát, és tudd, anya és apa nagyon szeret téged" - fogalmazta a szép sorokat Jamie Oliver.

Jools Oliver oldalán friss fotókat is láthatnak a rajongók Poppyról, ahogy az alábbi két kép is mutatja, gyönyörű nővé érett.

poppy oliver
Fotó: Instagram/Jools Oliver

A lány egyelőre középiskolába jár, de várhatóan szeptembertől elkezdi egyetemi tanulmányait, édesanyja Instagramon korábban leírta, hogy Poppy kedvenc tantárgya az irodalom és a zene, így várhatóan ezen a területen képzeli el inkább a jövőjét.

Gyönyörű nő Jamie Oliver felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Jamie Oliver felesége, Jools.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük