Jól titkolta! Télen születik meg a népszerű sorozatsztár harmadik gyereke
James Van Der Beek rövid időn belül harmadszorra lesz apa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

James Van Der Beek, a Dawson és a haverok egykori címszereplője hamarosan ismét apa lesz.

Második feleségével, Kimberly Brookkal
Hamarosan ismét bővül a család

Négy éven belül a télre várt kicsi lesz a 36 éves színész harmadik gyereke.

Jön a harmadik gyerek

James Van Der Beek karrierje az 1998 és 2003 között futott tinisorozat után egy jó időre megfeneklett, de magánélete sem alakult jól. 2009-ben bejelentette, hogy hat év házasság után elválnak feleségével, Heather McComb színésznővel. Állítólag a gyerekkérdésben nem tudtak dűlőre jutni.

A válást 2010 márciusában mondták ki, egy hónappal később pedig James Van Der Beek már azt az örömteli hírt jelentette be, hogy új barátnője, Kimberly Brook első gyermeküket várja.

2010. augusztus 1-jén összeházasodtak, szeptember 25-én pedig megszületett kislányuk, Olivia. A kistestvérrel  sem vártak sokáig, kisfiuk, Joshua 2012. március 13-án jött világra. Most kiderült, idén télen tovább bővül a család.

- James és én örömmel jelentjük be, hogy a télen megszületik a harmadik gyerekünk. A fészekrakó üzemmód beindult - tette közzé blogjában az édesanya.

Nem tervezték a babát

Az édesapa azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy nem tervezték tudatosan a családbővítést, mindent a természetre bíztak. A harmadik gyereknél már a baba nemét sem szeretnék tudni előre.

- Már lányos és fiús holmijaink is vannak, így logisztikailag nem szükséges tudnunk, ezúttal lányunk vagy fiunk születik. Mindent a régi iskola alapján csinálunk - mondta Van Der Beek.

Érdekes mód első házassága csődjével szinte egyidejűleg James Van Der Beek filmes karrierje ismét beindult. 2009-ben a San Diegó-i Filmfesztiválon elnyerte a legjobb színésznek járó díjat a Formosa Betrayed című politikai thrillerben nyújtott alakításáért.

Bár rangos mozifilm főszerepét nem bízták rá, az Esküdt ellenségek, a Különleges ügyosztály és az Így jártam anyátokkal epizódszerepei után 2012-ben ő játszhatta a Don't Trust the B---- in Apartment 23 című sorozat egyik főszerepét, idén pedig a Friends with Better Lives című sorozatban is szerepet kapott.

Ezt is szeretjük