Botrány! Nyilvános pajzán orgián bujálkodott James Blunt
Félpucér csajok, tapizás és egy kis intim fotózkodás, az énekes aztán tényleg tud bulizni!

beauty and style
Top olvasott cikkek

James Bluntot nem kell félteni, ha egy kis tengerparti bulizásról van szó, a legutóbbi orgiájuk képei láttán ugyanis nyilvánvaló, hogy az angol énekes megadja a módját, ha nyaralásról van szó.

Blunt ezúttal sem hazudtolta meg önmagát

A sztár ugyanis két csajjal és két barátjával olyan fülledt erotikával telítve pajzánkodott egy luxushajón, hogy azt bizony még a rómaiak is megirigyelhették volna.

Ment az ölelkezés és fogdosás, az egyik lány még a bikinifelsőjétől is megszabadult a felforrósodott hangulatban, a másik pedig az egyik pillanatban váratlanul rácuppant annak mellére.

És akinek ez még nem volt elég, a bujálkodást teljesen felszabadulva folytatták tovább, különböző szeretkezési pozíciókat imitálva, amit aztán a zenész meg is örökített fényképezőgépével.

Nyilvánvalóan mindenkit meglepett a csoport erősen pornográf műsora, amit Formenterában, Ibiza mellett ejtettek meg.

James Blunt - a nigthclubok királya

Blunt egyik barátja, aki velük bulizott a színész Gary Dourdan volt, akit még áprilisban tartóztattak le a californiai zsaruk, miután kokaint és ecstasy-t találtak a kocsijában.

A You’re Beautiful sláger szerzőjéről pedig régóta közismert, hogy sikeres előadói karrierje mellett igazán szeret megmártózni a vad éjszakai életben.

Cicik, popsik és bujálkodás - alig bírtak leállni

James Blunt ugyanis a nightclubok visszatérő vendége, aki előszeretettel veszi magát körül más dögös hírességekkel, hogy együtt rúgjanak ki a hámból.

Bizarr magánéletének meghökkentő eseményeiről természetesen rendszeresen beszámolnak a bulvárlapok, ami őt láthatólag egyáltalán nem érdekli.

Ezt is szeretjük