Nem titkolja tovább! Katalin hercegné öccse ebbe a műsorvezetőbe szeretett bele

Anglia egyik legpartiképesebb pasija, James Middleton szerelmes.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Middleton család minden egyes tagjának a magánéletét szívén viseli Anglia, mióta Kate feleségül ment Vilmos herceghez. Ahogy a pletykalapok megírták, nemrég rátalált a szerelem Katalin húgára, Pippára, most pedig úgy tűnik, a sármos öcsikére, Jamesre is.

A korábban melegnek gondolt férfiról ugyanis kiderült, hogy egy gyönyörű, szőke tévés műsorvezetővel folytat titkos viszonyt, aki hét évvel idősebb nála.

Rátalált a szerelem

A 26 esztendős James Middletont Nagy-Britannia egyik legpartiképesebb férfijaként tartják számon, akinek évek óta nem volt komolyabb kapcsolata. Most azonban úgy tűnik, ő is szerelmes, választottja pedig nem más, mint a szigetország kedvelt tévése, Donna Air.

A pár még februárban ismerkedett meg egy exkluzív partin, és azóta randiznak. Szerelmüket eddig titokban tartották, ám most egy közeli ismerős kikotyogta a hírt.

- Még nagyon korai bármit is mondani, de James szerint jól alakulnak a dolgok. Gyakran találkoznak, de eddig mindig diszkrét éttermekbe mentek, ahol kevés volt az esély arra, hogy kiszúrják őket - árulta el egy barát, majd hozzátette, már három hónapja tart a kapcsolatuk, és kezdik egyre jobban megismerni egymást.

Már van egy lánya

A csinos műsorvezető egyébként hét évvel idősebb James Middletonnál, és korábbi vőlegényétől, Damian Aspinalltól már van egy kilencesztendős lánya, Freya. A gyermeket a hírek szerint már be is mutatta a férfinak.

- Donna szerint James egy nagyon kedves és csodálatos srác. Igazi úriember, nagylelkű, és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában - mondta a névtelen forrás.

Ha a kapcsolatuk komolyra fordul, még az sem kizárt, hogy James Middleton már a kedvesével látogatja majd meg nyáron a kórházban a nővérét, Katalin hercegnét, aki hamarosan életet ad első gyermekének.

Ezt is szeretjük