Jegyezd meg a nevét! Ez a szexi színész lett 2010 legtökösebb pasija
James Franco napjaink egyik legígéretesebb tehetsége, aki ráadásul piszkosul jól néz ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor a Pókember-filmekben feltűnt James Franco, valószínűleg még nem sokan gondolták, hogy a kissé feminin vonásokkal rendelkező fiatal színész többre viszi majd holmi töltelék-szépfiú karaktereknél.

Az elbűvölő pillantású szívtiprónak azonban - aki állítólag félénksége leküzdésére kezdett el a színészettel foglalkozni - kétségkívül bejött a hollywoodi élet.

Az élre tört

Egyebek közt olyan elismert filmekben kaparintott meg magának szerepet az utóbbi években, mint az Elah völgyében, a Milk, az Ízek, imák, szerelmek, valamint Danny Boyle várva várt alkotása, a 127 Hours.

Nem véletlen hát, hogy a GQ magazin idén a 2010-es év megkerülhetetlen férfijának, azaz a csajok szempontjából nézve a legtökösebb pasinak választotta!

Ennek értelmében pedig arca felkerül majd a magazin borítójára is - legalábbis az egyikre, a GQ ugyanis öt különféle címlapot tervez decemberre, a Men of the Year számhoz, mindegyiken az év egyik meghatározó sztárjával.

Így kapott helyett James Francón kívül a rapper Drake - mint az év felfedezettje -, Jeff Bridges színész - mint az év ikonja -, valamint Stephen Colbert humorista-műsorvezető, akit az év hazafijának választottak.

Meleg vagy sem?

Mellettük pedig egyedüli nőként Scarlett Johansson is egy GQ-borítón díszlik majd: őt az év cicababájának szavazták meg a szerkesztők.

A 32 éves és kétségkívül jóképű James Francóról egyébként időről időre felröppen a hír, hogy a férfiakhoz vonzódik - már csak azért is, mert több filmjében is homoszexuális vagy éppen biszex karaktert formált meg. Ő azonban tagadja a pletykákat.

- Sokan azt hiszik, meleg vagyok, de ez nem igaz. Bár akkor sem árulnám el, ha mégis így lenne, mivel attól félnék, ártana a karrieremnek. Biztosan mások is így vannak ezzel... Habár, az igazat megvallva, nem hiszem, hogy az ilyesmi eltérítene az utamról. Így is, úgy is véghezviszem azokat a dolgokat, amiket szeretnék - nyilatkozott kissé csapongva a Daily Starnak.

Ezt is szeretjük