Emlékszel a sármos Mike Delfinóra a Született feleségekből? Az 58 éves James Denton ma már visszavonultan él családjával
James Denton ezért költözött el családjával Hollywoodból.

james-denton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2004-ben világhódító útjára indult a Született feleségek, a sorozatban szereplő színészek egyik pillanatról a másikra hatalmas sztárokká váltak. Rendszeresen jelen voltak a címlapokon, részt vettek a vörös szőnyeges eseményeken, emellett több filmes ajánlatot is kaptak. 

A széria 2012-es vége után többen eltűntek a reflektorfényből, köztük van James Denton is, aki a sármos Mike Delfino megformálója volt.

James Denton így éli most az életét

Mike Delfinóba, a Lila akác köz lakosába pillanatok alatt belehabarodott A Teri Hatcher által megformált Susan is, így az ő szerelmi száluk központi szerepet kapott a sorozatban, amelyet hazánkban a mai napig ismételnek. Az alábbi képre kattintva megnézheted, hol láthatod legközelebb a Született feleségeket, ha egy kis nosztalgiára vágysz.

Az 58 éves színész, bár napjainkban is a szakmában dolgozik, sokkal kevesebbet hallhatunk róla, mint amikor még a sorozat ment az Egyesült Államokban. Utoljára a Parányi varázslat című sorozatban láthatták a magyar rajongók, a szériában dr. Sam Radfordot alakította. Az alábbi felvétel a legutóbbi, friss tévés interjúja idején készült róla, a The Morning Show-ban minnesotai otthonából jelentkezett be.

Amikor 2012-ben befejezték a Született feleségek forgatását, feleségével, akivel két gyermeket nevel, komoly döntést hozott.

- A gyerekeim anyukája Minnesotában született, és úgy gondoltuk, talán jobb, ha a gyerekeket elhozzuk Los Angelesből. Ez nem a legjobb város a gyereknevelésre. Kemény itt az élet. Az iskolák is elképesztően drágák, ezért úgy döntöttünk, hogy miután vége a sorozatnak, egy sokkal békésebb amerikai városba költözünk, ahol a gyerkőcök is felnőhetnek - magyarázta.

James Denton és Erin O'Brien 2002-ben házasodott össze.
James Denton és Erin O'Brien 2002-ben házasodott össze.
Fotó: Noel Vasquez / Getty Images Hungary

2012-ben fia, Sheppard kilenc-, lánya, Malin hétéves volt csupán. Ma már mind a ketten a tinédzseréveiket élik.

Denton a karriere alakulásáról is mesélt, elmondta, miután végleg elbúcsúzott Mike Delfino szerepétől, sokkal nehezebbé vált a munkakeresés Hollywoodban.

- Bajba kerültem, egyszerűen nem tudtak engem elképzelni más karakter szerepében, például nem nézték ki belőlem, hogy egy politikust is eljátszanék. Ha nem egy egyszerű, dolgozó emberre szólt a szereplőválogatás, a Született feleségek után szinte ott labdába sem rúghattam. Skatulyába raktak, ezt kell megfizetned, ha egy iszonyatosan sikeres show-ban szerepelsz.

Hozzátette, természetesen azért nem panaszkodik az életére.

Így változtak meg a Született feleségek férfi sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Született feleségek férfi színészei.

Ezt is szeretjük