Ijesztően lefogyott! Igazi ronccsá vált az egykori szexszimbólum
Felismerhetetlen fogyása után Jake Gyllenhaal, akit egykor a világ legszexisebb férfijának választottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte felismerhetetlen lett Jake Gyllenhaal, miután tíz kilótól megszabadult legújabb filmje, a Nightcrawler forgatására.

A filmben egy szabadúszó riportert alakít, aki a Los Angeles-i alvilág után nyomoz, és ahogy fogalmazott, muszáj volt csóró kinézetűvé válnia, hiszen filmbeli karakterének ételre is alig futja.

Sokkolt a kinézetével

Ettől függetlenül kinézetével szinte sokkolta a rajongókat, amikor megjelent egy hollywoodi díjátadón. Arccsontja szinte kilyukasztja bőrét, és már nyoma sincs egykori sármjának, amiért egykoron nők ezrei bolondultak érte.

- Tudtam, hogy Lou, a filmbeli szerepem átvitt és szó szerinti értelemben is folyton éhes, ezért kaptam az alkalmon, és kicsit átalakultam, így most én is állandóan éhezem - nyilatkozta a US Weekly magazinnak.

Mint mondta, igyekszik visszaadni a film atmoszféráját, azt a hangulatot, hogy egy olyan országban játszódik, ami tele van lehetőségekkel, és ahol prosperál a gazdaság, ugyanakkor az emberek elidegenedtek egymástól, és üresek lettek a kapcsolataik és ők maguk is.

Szeret változni

Persze megkérdezték tőle azt is, milyen módszerrel fogyott, ám bevallotta, pusztán belehelyezkedett a szerepbe, semmilyen más diétát nem követett. A People magazin olvasói 2009-ben a világ legszexisebb férfijának választották, ám a forgatás hatására már nyoma sincs egykori vonzerejének.

A színész egyébként szereti változtatni a kinézetét egy-egy szerep kedvéért, a Perzsia hercege - Az idő homokja moziért kigyúrta magát. Naponta hatszor evett, legfőképpen fehérjét, valamint személyi tréner segítségével napi több órát edzett. Ahogy akkor fogalmazott, presztízskérdést csinál abból, hogy ne szoruljon kaszkadőr segítségére, inkább sanyargatja a testét és megtanulja a kunsztokat.

Nem ő az egyedüli színész, aki drasztikus változáson esett át egy-egy szerep miatt, emlékezzünk csak Christian Bale hihetetlen fogyására A gépész címszerepére, majd alig pár hónappal később már kigyúrtan feszített Batmanként. De Matthew McConaughey is 13 kilótól szabadult meg legutóbbi filmje kedvéért.

Ezt is szeretjük