Fotók! 2 gyerek után is igazi bombázó Will Smith felesége
Bár már édesanya, Jada Pinkett Smith 38 évesen is elképesztően gyönyörű.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jada Pinkett Smithről talán a legtöbbeknek férje, Will Smith ugrik be elsőre, pedig a 38 éves színésznő sem tétlenkedik Hollywoodban.

Amellett pedig, hogy sikeres karriert tudhat magáénak, kétszeres édesanya is.

A sztármami alakján azonban nyoma sincs a szüléseknek, kirobbanó formáját látva nehéz elhinni, hogy fia, Jaden Christopher 12, lánya, Willow Camille pedig már tízéves.

Három gyereket nevel

Jada egyébként két közös gyerekük mellett férje előző házasságából származó fiát, a 18 éves Willard Christophert is sajátjaként neveli, a család Malibun él, egy hatalmas villában.

Az otthoni teendők mellett a szexi sztármami több fronton is helyt áll.

Színészi karrierjét a kilencvenes évek elején kezdte, láthattuk a Bölcsek kövérében, de a Sikoly című horror második részében is feltűnt.

Jótékonykodik is

A zeneiparban is otthonosan mozog, énekesként és dalszerzőként is kipróbálta már magát, de saját divatmárkáját is piacra dobta. 

Férjével közösen létrehozták a Will and Jada Smith Family Foundation alapítványt, mely a hátrányos helyzetű fiatalokat hivatott támogatni.

Jada Pinkett Smith különleges szépségéről a hazai tévénézők is megbizonyosodhatnak, a Trinity kórház című sorozatot nemrégiben a TV2 is vetítette.

Ezt is szeretjük