Az sem zavarja, ha megcsalják! A színésznő 17 éve tartó házasságáról vallott
Jada Pinkett-Smith meglepő dolgokat mondott egy interjúban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 43 éves Jada Pinkett-Smith tegnap vendégeskedett Howard Stern műsorában, ahol lerántotta a leplet 17 éve tartó házasságáról is.

Már korábban is voltak olyan híresztelések, amelyek szerint Jada és Will nyitott házasságban élnek, de ezt eddig egyikük sem mondta ki a kamerák előtt.

Nem figyeli a férjét

Legutóbb Jada még azt hangoztatta, hogy ő és a férje egy igazán érett kapcsolatban élnek, tegnap azonban már ki merte jelenteni, az övék nyitott házasság. Ez szokatlan volt, mert eddig inkább csak célozgatott erre.

A műsorvezető előbányászott egy régi nyilatkozatot is a színésznőtől, aki ebben azt mondja Oprah-nak, hogy Will egészen addig mehet a többi szoknya után, amíg tükörbe tud nézni utána.

- Nézd, nem azért vagyok itt, hogy bárki felett őrködjem. Nem vagyok az őre. Ő egy felnőtt férfi - válaszolta Howard Sternnek.

- Mondom, mi az, amiben én hiszek. Az olyan férfi, mint Will, maga a becsületesség. Szóval a világ összes szabadsága az övé - folytatta Jada.

Ezután a műsorvezető megpróbált néhány hálószobatitkot is kiszedni a színésznőből, de Jada nem hagyta magát, ezért visszatértek a nyitott házasság szépségeire.

- Az, hogy a férjednek más nő is tetszik, nem jelenti azt, hogy nem szeret téged. De még azt sem, hogy bármit csinálni fog - válaszolta a színésznő arra a kérdésre, hogy mit szól, amikor Willnek megtetszik valaki.

Az interjú második felében Jada azt is elárulta, arra buzdítják gyerekeiket, hogy mondjanak nemet a házasságra, mert sok fájdalomtól kímélhetik meg magukat.

Ezt is szeretjük