Tolószékbe került Michael Jackson
Úgy el van gyengülve, hogy már járni sem tud
Hamarosan 50 éves lesz és rosszabb állapotban van, mint egy 80 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jacksont szörnyű állapotban, tolószékben ülve, teljesen elgyengülve kapták lencsevégre néhány napja, amint egy könyvesboltba tért be gyerekeivel nézelődni és vásárolni.

Állapota kétségbeejtő, olyan akár egy élőhalott roncs

A pop királya, minden idők egyik legsikeresebb és legnépszerűbb előadója augusztus végén ünnepli 50. születésnapját, állapota azonban több mint kétségbeejtő.

Ijesztően törékenynek és soványnak tűnt Jacko, amint tolószékben tolták be egy Las Vegas-i könyvesboltba, ráadásul a képeken jól látszik, hogy még felöltözni is alig bírt, ugyanis pizsamát és papucsot viselt. Arcát műtéti maszkkal, egy baseballsapkával és egy fekete sállal takarta el, de így is látszott, hogy borzalmasan el van gyengülve, testsúlya kórosan lecsökkent, mindössze fehér kezei és csontos ujjai látszottak ki ruhája alól.

- Már egy ideje pletykálnak arról, hogy visszatér a popzene világába, mégis sokkoló volt látni a valóságot, azt, hogy a sztár csak árnyéka egykori önmagának – mesélte egy bámészkodó.

Már járni és öltözködni sem tud

A Bad és a Thriller slágerek szerzője olyannyira el volt gyengülve, hogy feltehetően arra sem lett volna ereje, hogy kiszálljon a tolószékből és maga menjen át az úttesten.

A könyvesboltban mintegy két órán át válogatott, miközben a biztonsági őrök mindenkit távol tartottak tőle. A kezén a bőr úgy hámlott, akár egy kígyóé, maszkját pedig egyetlen pillanatra sem vette le. Jacko elsősorban a gyerekrészlegen olvasgatott gyerekei társaságában, a 11 éves Prince Michaellel, a 10 éves Paris Katherine-nel és az öt éves Blankettel.

A túra végén egy adag könyvet és CD-t vásároltak meg, amit az egyik embere fizetett ki, majd kitolták a boltból. Míg Madonna egy újabb sikeres albummal és óriási bulival készül megünnepelni 50. születésnapját, addig Michael Jackson teljesen tönkremenve, élőhalott roncsként küszködik nap mint nap.

Anyagi problémái vannak, és nehezíti a helyzetet, hogy 2005-ben az ellene intézett támadások miatt rászokott a gyógyszerekre is.

Ezt is szeretjük