Szétszabták a kórházas sorozat szépségét, Jacklyn Zemant
Eltorzultak Jacklyn Zeman arcának vonásai, a színésznő ugyanis túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár a kórházas sorozatok az egész világon óriási népszerűségnek örvendenek, Jacklyn Zeman neve itthon nem cseng ismerősen még az egészségügyi intézetek életét rendszeresen nyomon követő tévénézők számára sem.


Ez feltehetően azért alakult így, mivel a hazai csatornák a mai napig nem tűzték műsorra az egyik legrégebbi és legnépszerűbb amerikai kórházas sorozatot, a General Hospitalt, amelynek évtizedek óta állandó főszereplője Jacklyn Zeman.

A színésznő 1977-ben játszotta el először Bobbie Spencer karakterét, ezt követően pedig harminc éven keresztül szerepelt a sorozatban, ami nem kis teljesítmény.

Ő is szétszabatta arcát

De hiába a népszerűség és a siker, mert Zeman is abba a hibába esett, mint a korosodó hölgyek többsége – elkezdett plasztikáztatni. Ennek pedig meg is lett az eredménye, az 56 éves színésznő feje ugyanis leginkább egy Muppet-bábuéhoz hasonlít, olyan mértékben torzították el egykor szép arcának vonalait a szépészeti beavatkozások.

Nem beszélve arról, hogy szétműtött fejét látva inkább csak idősebbnek, semmint fiatalabbnak tűnik. Ellenpéldaként elég csak felidéznünk például Sharon Stone-t, aki tavaly töltötte be az ötvenet, plasztikáztatott is rendesen, mégis sokkal jobban néz ki Zemannél.

Egykor nyuszilány is volt

A színésznő fiatalkorában igazi bombázó volt. 1972-ben sokat szerepelt a New York-i Playboy Clubban mint nyuszilány, de neve megtalálható a Mély torok című kultikus pornófilm második részének stáblistáján is.

A General Hospital, amelynek sok sztárral együtt Zeman is a hírnevét köszönheti, a televíziózás történetének leghosszabb sorozata - 1963-ban kezdtek vetíteni.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Akkor még az epizódok csak félórásak voltak, de az évtizedek során előbb 45 percre, majd egy órára növelték időtartamát.

Ezt is szeretjük