Jön az újabb baba a gyógyíthatatlan beteg tévésztárnál
Alig másfél évvel az első után
Jack Osbourne és felesége második gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jack Osbourne és felesége, Lisa Stelly bejelentették: alig másfél évvel kislányuk születése után ismét gyermekáldás elé néznek.

A brit tévésztárról tavaly nyáron derült ki, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved.

Gyógyíthatatlan beteg

Ozzy és Sharon Osbourne fiának első gyermeke, a kis Pearl Clementine 2012. április 24-én jött világra. Szülei 2012 októberében, Hawaiion házasodtak össze. 

A kislány két hónapos volt, amikor kiderült, apja egy gyógyíthatatlan kórban, szklerózis multiplexben szenved. Egy, a központi idegrendszert érintő betegségről van szó, amely a látást, a beszédet, az egyensúlyérzetet, az izmok működését és nem utolsósorban a gondolkodást is negatívan befolyásolja.

A vizsgálatok már akkor kimutatták, hogy Jack Osbourne jobb szemének látását 60%-ban már elveszítette.

Családja és rajongói is támogatásukról biztosították, ami nagyban segítette a 27 éves sztárt abban, hogy ne a megváltoztathatatlan tényeken rágódjon, hanem csakis előre, a jövőbe tekintsen. Úgy tűnik, ez sikerült is neki, mert feleségével bejelentették, Pearl kistestvére már úton van.

Jön az újabb baba

- Jack és én izgatottan osztjuk meg veletek az örömhírt, miszerint a második gyermekünket várjuk. A második trimeszterben vagyok, nagyszerűen érzem magam, és próbálok nem mindent megenni, ami a látókörömben van - írta a kismama Raddest Mom című blogján.

- Olyan boldogok vagyunk, hogy gyarapodik a családunk, és Pearlnek lesz egy játszópajtás öcsikéje vagy hugicája! Őrület belegondolni, hogy hamarosan négytagú lesz a családunk - folytatta az egykori modell és színésznő.

Ezt is szeretjük