Jack Nicholson: „Nem születtem monogámnak”
Meglepő tények és titkok
Jack Nicholson felfedi sötét családi titkát, és a monogámiával kapcsolatos nézeteit is a nyilvánosság elé tárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 72 éves Jack Nicholson meglepő őszinteséggel tárta fel családi titkát az őt kérdező Nancy Collinsnak. A színészóriás a nőkhöz fűződő viszonyáról is kendőzetlenül mesélt a Rolling Stone magazin riporterének.

A teljes interjú az újság március 29-ei számában jelent meg 1984-ben. Bár a sztár soha nem volt az a tipikus jóképű férfi, nők ezrei rajongtak érte, és még most - idős kora ellenére - is bálványozzák.

Nem kér a monogámiából

Nőcsábász imidzsét talán a szintén nagy szoknyapecér hírében álló Warren Beattyhez fűződő szoros barátságának is köszönheti.

- Madarat tolláról, embert barátjáról. De ez az egész csak szóbeszéd. Nem mehetek oda mindenkihez megveregetni a vállát, hogy igazán nem vagyok nőfaló, mert az butaság. Először is jót tesz az üzletnek, ha ez a hírem. Ezenkívül minek is tagadnám? Semmi okom rá, amíg el nem tolja az életemet egy másik irányba - nyilatkozta.

Bár az Addams Familyvel befutott Anjelica Hustonnal tizenhat évig voltak együtt, saját bevallása szerint a sztár nem hisz a monogámiában.

- Hát, nem születtem monogámnak. De ezt csak azért merem kijelenteni, mert évekig az voltam. Egyébként meg valójában semmi jelentősége, hacsak nem akar valaki kimondottan jó benyomást kelteni. Tökmindegy, hogy hűséges-e az ember vagy sem, a nők így is, úgy is gyanakodnak - osztotta meg nézeteit a nyilvánossággal.

Kiderült: a nővére az édesanyja

Nők között nőtt fel, és már ismert színész volt, amikor 1975-ben megtudta, hogy Ethel May, akit korábban az anyjának hitt, igazából a nagyanyja. Édesanyja ugyanis valójában June volt, akiről születésétől fogva úgy tudta, hogy a nővére. A titokról a Time magazin oknyomozó riportere rántotta le a leplet June halálakor.

A sztár édesanyja alig 16 évesen esett teherbe, és soha nem árulta el, ki az apa. Iszonyatosan nehéz lehetett ezzel a teherrel együtt élnie, de a család így látta jónak.

- Annyi közös volt bennünk. Mindketten keményen küzdöttünk. Nem tett jót neki, hogy elhallgatta előlem a valóságot, de azért nem mondta el, mert nem tudhatta, hogyan reagál egy kamasz - vallott szomorúan édesanyjáról.

Cikkünk a Rolling Stone - Interjúk című kötet alapján készült. Kiadja a Cartaphilus Kiadó. Ára 4500 forint. A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük