Jack Nicholson csüngő hasú disznóra hasonlít
Azt mondják, ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél, akkor már sikere lehet a nőknél, ám Jack Nicholsont ez valószínűleg nem riasztotta meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizton állítható, hogy Nicholsonnak, aki áprilisban tölti be 71. életévét, sikerült mindaz, amire legtöbben, kimondva vagy kimondatlanul, vágynak.


A siker remek alakítások, tehetséges kollégák, nagyszerű filmek, no, meg három Oscar-díj formájában - Száll a kakukk fészkére, Becéző szavak, Lesz ez még így se - látogatta meg.

Ezenfelül nyolc Legjobb főszereplő és négy Legjobb mellékszereplő nominálásával ő került a Minden idők legtöbbször Oscarra jelölt színészei listának az élére, melyet addig Laurence Olivier vezetett.

A pénz természetesen a filmek folyományaként özönlött a konyhájára: az 1989-es Batmanért, ahol Joker karakterében rémisztgette Gotham City népét, összesen - a forgalmazási bevételekkel együtt - 60 millió dollárt kapott, a Lesz ez még így se fóbiás figurája pedig 15 millió dollárral növelte a bankszámláját, hogy a többi kasszasiker mozit ne is említsük.

És a csillogás? Elég csak elnézni azt a sok csodás hölgyet, akik az évek folyamán megfordultak az oldalán. A számos rövidebb viszony között voltak énekesnők, fotósok, vagy éppen színésznők, mint például Jessica Lange - akivel a Postás mindig kétszer csenget-ben játszott együtt - vagy
Rachel Ward, a Tövismadarak sztárja.

Hosszabb kapcsolatokba viszont általában kolleginákkal keveredett, Sandra Knight-ot nemcsak elvette, még közös gyerekük is született, ám négy év után, 1968-ban elváltak útjaik. Angelica Houstonnal 16 évig voltak együtt, egészen 1989-ig, tíz évvel ezután pedig az akkor 29 éves fiatal sztárral, Lara Flynn Boyle-lal gabalyodott össze.

Siker, pénz, csillogás - ezek mellett kit érdekel, hogy bizony felette is eljárt az idő, hogy ruha nélkül idétlenül néz ki, hogy lóg a hasa és ráncos a bőre.

Ha felvillatja híres mosolyát és a napszemüveglecsén is áthatoló fürkész tekintetét ránk függeszti, bizony nő legyen a talpán, aki ellenáll neki. Ha egyáltalán ellen akar.

Ezt is szeretjük