Jack Nicholson hazugságban élte le fél életét
A színészlegenda egy 1984-es interjúban mesélt először féltve őrzött családi titkáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jack Nicholsonnal Nancy Collins készített egy ma már legendásnak számító interjút, ami a Rolling Stone magazin 1984. március 29-ei számában jelent meg.

A beszélgetés során a jelenleg 72 éves amerikai színész őszintén mesélt a nőkhöz fűződő viszonyáról, kábítószer-fogyasztási szokásairól, és féltve őrzött családi titkát is felfedte.

Nicholsont nők nevelték fel. Évtizedekig abban a hitben élt, hogy közülük Ethel May az anyja, Lorraine és June pedig a nővérei.

Utóbbi egyébként tizenhét évvel volt idősebb a sztárnál. Nicholson csak June halálakor tudta meg, hogy a nő, akit addig a testvérének hitt, valójában az anyja, Ethel May pedig a nagyanyja volt.

Sosem derült ki a teljes igazság

Ami még meglepőbb, hogy Nicholsonnak fogalma sincs róla, hogy ki az édesapja. Ezt ugyanis csak June és Ethel May tudták, ám ők sosem árulták el neki.

- A Kincs ez a nő! című filmet forgattuk, amikor kaptam egy telefont. Azt hiszem, a Time rólam szóló oknyomozó riportjából derült ki az igazság, amit később Lorainne hivatalosan is igazolt.


A hír teljesen letaglózott. Odaálltam Mike Nichols, a rendező elé: „Nézd, tudod, hogy profi vagyok. De éppen most tudtam meg valamit, ezért kérlek, hogy tartsd rajtam a szemed.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ne hagyd, hogy kicsússzon a kezemből az irányítás" – idézte fel emlékeit a háromszoros Oscar-díjas színész.

Cikkünk a Cartaphilus Kiadó gondozásában megjelent Rolling Stone: Interjúk című kötet aktuális fejezetének felhasználásával készült.
Ezt is szeretjük