18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Botrányos és pikáns titkok a nőfaló Jack Nicholson életéből

Elképesztő tények és titkok a sztárról, aki 3 Oscar-díjjal, közel 70 filmmel és 2000 hódítással büszkélkedhet.

A 72 éves Jack Nicholson Hollywood egyik legnagyobb színészlegendája, egyúttal egyik legexcentrikusabb híressége. Pályafutását ma már klasszikusnak számító mozik, durva botrányok, túlfűtött afférok és hedonista bulik szegélyezik a mai napig. Mi most ezekből csemegéztünk.

Az ismeretlen apa

Egy elmélet szerint Nicholson apja egy Don Furcillo-Rose nevű férfi volt, aki teherbe ejtette Nicholson anyját, June Francis Nicholsont, az akkor gyönyörű szép, vörös hajú, 17 éves New Jersey-i lányt, aki filmsztár szeretett volna lenni.

Egy másik elmélet szerint Nicholson apja egy zenekarvezető-zongorista-táncstúdió-tulajdonos volt, Eddie King, aki saját rádió show-jában szerepeltette June Nicholsont, mielőtt a lány teherbe esett volna. Maga June sem volt biztos abban, hogy ki Jack apja.

Amikor Jack 39 éves nagyanyja, Ethel May Nicholson megtudta, hogy lánya házasságon kívül teherbe esett, rendkívüli döntést hozott.

Egyedüli férjezett nőként a családban Ethel magára vállalta a gyermek nevelését. Mi több, azt állította, hogy ő a gyermek anyja. Jack abban a hitben nőtt fel, hogy June, a valódi anyja a testvére, és Lorraine, a nagynénje szintén a testvére. Amikor Jack tinédzser volt, Lorraine kis híján bevallotta neki az igazat, de végül inkább lakatot tett a szájára, egészen 37 éves koráig, amikor már befutott filmsztár volt.

Bár sok tekintetben megbocsátható volt, ami történt, Jack később úgy élte meg, hogy ravasz és hazug nők vették körül. Az élmény örökre meghatározta a nőkhöz való viszonyát.

Drogok és meztelenkedés

1973-ban, Quincey Jones lánya, Jolie lakodalmán különös dolog történt az elegáns Bel-Air Hotelben. Jack beleejtette valakinek a kokainadagolóját a vécébe, majd a szobaasszonytól kért egy franciakulcsot, és fehér zakóban megpróbált kitekerni egy nagy csavart a vécé alatt, hogy ki tudja venni az adagolót.

Nagyjából hat cicababa álldogált a férfivécében, és vihogva nézték a jelenetet. Miután Nicholsonnak saját otthona lett, úgy döntött, hogy nudistaként él majd, és így küzdi le a testével kapcsolatos gátlásait.

- Mezítelen voltam, akárki is jött hozzám. Roger Corman nem különösebben szerette. Nem hadonásztam összevissza a farkammal, mégis megdöbbentette a dolog. A lányom érthető módon nem szerette. Harry Dean Stanton viszont imádta. Alig várta, hogy beugorjon, és ő is levetkőzzön – mesélte Nicholson. Három hónapos kísérlete végén Nicholson nagyon kényelmesen érezte magát meztelenül mások előtt, de egy 2004-es interjúban bevallotta, hogy ez nem tartott sokáig.

- Ha egy kis kokaint tesz az ember a farka hegyére, ajzószerként hat. A csajok szexuálisan élik meg a drogozást. Jellemző, hogy míg bizonyos területeket eltompítanak, addig a nyálkahártyát izgatják, így a nők nemi szervét is – magyarázta a sztár a Playboy-nak adott interjújában. Nicholson kétfajta kokaint tartott a házában: egy adagot lent az ismerősöknek, egyet pedig az emeleten a szexpartnerei számára.

Prostituáltak és erőszak

Nicholsont a kilencvenes években közelebbről meg nem határozható károkozásért perelte be Catherine Sheehan. A nő azt állította, hogy Nicholson kibérelte őt és egy másik lányt, hogy igénybe vegye a szexuális szolgáltatásaikat.

Mulhollandi otthonába hívta őket, és azt kérte, hogy kis fekete ruhákat viseljenek, harisnya nélkül. Az aktus után Jack állítólag durván bánt Sheehannel, és nem akarta kifizetni a korábban kialkudott fejenként ezer dollárt. Sheehant beszállították a Cedars-Sinai Medical Centerbe, és a lány azt állította, hogy különféle sérülésekkel kezelték, még a szilikonbetét is tönkrement a mellében.

Később Sheehan hivatalos panaszt tett a Los Angeles-i rendőrségen. Bár Nicholson kifizette a 32 500 dolláros kártérítést, Sheehan másik ügyvédje, Robert E. Reimer pert indított ellene, mert mint mondta, Sheehant kényszerítették, hogy aláírja a megállapodást az összegről.

Az ügyvéd hozzátette, hogy megbízója nem volt tisztában az összeggel, és több pénzt akar. Nem véletlenül jegyezte meg Nicholson ekkoriban, hogy úgy érzi, mintha egyre többen akarnának mondvacsinált indokokra hivatkozva pénzt kicsalni tőle.

Egy nő a 2000-ből

A kilencvenes években a Sun közölte azt a cikket, amiben egy magát megnevezni nem akaró, fiatal színésznő osztotta meg pikáns emlékeit Nicholsonról, akihez két hónapos szerelmi viszony fűzte. Azon az éjszakán, amikor találkoztak, Nicholson Sean Pennel szórakozott, aki a rendezője volt a Menekülés az éjszakába című filmben, a lány pedig a barátnőjével érkezett.

Összenéztek, és feltűnt neki, hogy Nicholson manikűrözteti a körmét, és rendkívül ápolt. Jack akkor is bámulta a lányt, amikor leültek egy asztalhoz, és elkezdtek Sean Pennel beszélgetni. A fiatal színésznő hallotta, amikor Nicholson azt mondta Pennek, hogy az a lány megőrjít.

Egy hónappal később a lány visszatért a bárba, és ismét összefutott Nicholsonnal, aki azonnal rátért a lényegre, és azt mondta neki, hogy nagyon szeretné, ha hazamenne vele. Otthagyták a bárt, és a színésznő követte kocsijával Nicholsont a Mulhollandra. Miután Jack kényelembe helyezte vendégét, megkínálta egy itallal.

Utána feltett egy Frank Sinatra-albumot, és kivitte a lányt az erkélyre, hogy megmutassa a kanyont a holdfényben. Azután Nicholson a lány felé hajolt, és egy határozott, gyengéd és szerető csókot adott neki.

Később a hálószobában a lánynak nagyon imponált Nicholson csodálatos teste, erős karja, izmos lába és szőrös mellkasa. Az utolsó dolog, amire a lány emlékezett, az volt, hogy Nicholson a lábkörmeit is olyan tökéletesen manikűröztette, mint az ujján lévőket. Mint mindig, Jack ezúttal sem viselt óvszert.

- Jack egy vadállat az ágyban. Ő volt a legszenvedélyesebb, leggyengédebb, legérzékibb és leghihetetlenebb szerető, akivel valaha találkoztam. Képes volt egész éjszaka szeretkezni. Egy szemhunyásnyit sem aludtunk. Újra és újra szeretkeztünk. Hétig számoltam. Végül Nicholson hajnali négykor azt mondta, éhen halok!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A konyhában a hűtő tele volt fehér dobozokkal, amelyek kizárólag zsírmentes ételeket tartalmaztak. Nicholson kiválasztott egy pompás almás pitét, és alacsony zsírtartalmú tejszínhabot kent a tetejére. Befalta az egészet, és utána tovább szeretkeztünk - mesélte a lány.
 

Cikkünk Edward Douglas Jack, az életművész című könyve alapján készült.

Ki is Jack Nicholson? Valószínű, hogy az egyik legellentmondásosabb személye a művészvilágnak. Szexi, csábító férfi. Kiváló, érzékeny színész. Felbőszült, őrjöngő vadállat. Magányos ember, aki egy idő után minden nőt elvadít magától. Mindez Jack Nicholson, és még sokkal több. Feltehetjük magunkban a kérdést, hogyan férnek meg ilyen homlokegyenest ellentétes tulajdonságok egy emberben. Ez a könyv megadja a választ!

Kiadja a Kelly Kiadó.
Ára 2980 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük