Jack Nicholson 73 évesen is ágyba vinné Jessica Simpsont
Jack Nicholson megszerezte Jessica Simpson telefonszámát, és meghívta őt magához vacsorázni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Hollywood legendás nőfalóit kellene felsorolni, akik több ezer nővel bújtak ágyba pályafutásuk során, akkor Warren Beatty után Jack Nicholson neve biztosan előkelő helyen szerepelne a listán.

Jack Nicholson legutóbb Jessica Simpsonra vetett szemet

A legendás amerikai színész április 22-én ünnepelte 73. születésnapját, életkora azonban egy pillanatra sem akadályozza meg abban, hogy fiatal sztárhölgyeknek csapja a szelet - ráadásul a maga módján.

Egy ártatlannak tűnő vacsora

A San Fransisco Chronicle értesülései szerint Jack Nicholson legutóbb Jessica Simpsonra vetett szemet, akit rögtön meg is hívott vacsorára  Beverly Hills-i otthonába.

Az ajánlat kétségkívül vonzó, ám nem lehet nem észrevenni a mögötte húzódó szándékot - az Oscar-díjas szívtiprónak bizony más tervei is lehettek a 29 éves énekes-színésznővel.
2000 nővel bújt ágyba

Talán nem is véletlen, hogy az éppen szingli Jessica Simpson nem fogadta el a színészóriás meghívását, aki korábban bevallotta, hogy eddigi élete során 2000 nővel biztosan volt már dolga.

- Fogalmam sincs, hogy Jack hogyan és kitől szerezte meg a telefonszámomat, hiszen személyesen sosem találkoztunk.

Tőlem csak annyit kérdezett, hogy nem mennék-e el hozzá Beverly Hillsbe vacsorázni - nyilatkozta a lapnak a csinos celebmaca.

A háromszoros Oscar-díjas Jack Nicholson az elmúlt évtizedek során olyan híres színésznőkkel és modellekkel szűrte össze a levet, mint Lara Flynn Boyle, Angelica Houston vagy Michelle Phillips.

Különböző anyáktól összesen  hat gyermeke született.

Ezt is szeretjük