Félmeztelenül pózol a tüzes teniszkirálynő, Ana Ivanovic
A teniszcsillag nemcsak fantasztikus játékával, hanem szépségével is világhírnevet vívott ki magának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Legendás ütései a női világranglista első helyére, bombázó alakja pedig minden idők legszexisebb sportolónői közé repítette a szerb Ana Ivanovicot.

A tüzes szépség nem rejti el bájait

A 185 centis szépséget rajongói a korábbi nagy kedvenc Maria Sharapovánál is elbűvölőbbnek tartják.

Ana azonban nem éri be a bájos kislány szerepével. Nemrégiben csábító oldalát is megmutatta egy sportmagazin címlapján.

A Sports Illustrated dél-afrikai kiadásának borítóján a fiatal tehetség érzéki pózban domborít, s a gömbölyű hátsóján szexisen feszülő farmernadrágon kívül mindössze egy szál mosolyt visel.

A romos úszómedencétől a bajnoki címig

A csábítóan pózoló, angyalarcú szépséget nézve nehéz elképzelni, hogy a világelső milyen sanyarú körülmények közül indult el a hírnév felé vezető úton.

A szerb Ana gyerekkorában telente egy romos, elhagyatott úszómedencében gyakorolta ma milliók által csodált ütéseit, miközben feje fölött a szülőhazáját bombázó NATO-repülők húztak el.

Az elszánt kislányt azonban semmi nem tántorította el céljától, hogy példaképe, Szeles Mónika nyomdokaiba lépjen.

Elhatározása olyan erős volt, hogy nem tudta elviselni a kudarcot. Tizenöt éves korában egy vereség után például négy óra hosszat sírt az öltözőbe zárkózva, mert azt hitte, sosem lesz belőle profi játékos.

Elszántsága és kivételes tehetsége azonban minden akadályon átsegítette. A világelső címet máris magáénak tudhatja, páratlan szépsége pedig nem hagy kétséget affelől, hogy a bombázóról azután is sokat fogunk hallani, hogy szögre akasztotta a teniszütőt.

Ezt is szeretjük