Ivanka Trumpot adásban kezdte fogdosni a színész - A műsorvezetőnek kellett közbelépni
Kivezették a stúdióból a komikust, mivel nem bírt magával.

ivanka-trump-andy-dick-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Dick komikus nem először kerül bajba amiatt, hogy elkalandozott a keze, azonban Amerika első emberének lányával, Ivanka Trumppal olyan messzire ment, hogy a biztonságiaknak kellett intézkednie.

Ivanka hiába kérte, hogy ne fogdossa

Az ominózus eset Jimmy Kimmel műsorában történt 2007 júliusában, azonban most újra előszedték, ugyanis számos nő állítja Dickről, hogy molesztálta őt. Egy 17 éves lányról a melltartót is lekapta nyilvános helyen, de 2003-ban és 2008-ban is történt hasonló eset: utóbbin egy férfit kezdett fogdosni.

A felvételen jól látható, hogy Ivanka is szörnyen kínosan érzi magát, amiért a férfi állandóan a combjára teszi a kezét, többször finoman meg is kérte, hogy ne tegye. Végül a műsorvezető, Jimmy Kimmel megunta Andy Dick viselkedését, és a biztonságiak segítségével kivezettette a stúdióból.

- Nem nézhettem tovább, amit Andy művel, kénytelen voltam szólni az embereimnek, hogy kísérjék ki. A szeme se rebbent miatta. Ő egyszerűen ilyen. Nem csalódott, nem bűnbánó, egyszerűen nem normális. Kicsit mindig kínosan érzem magam a társaságában, mert sose tudni, mit művel legközelebb - nyilatkozta az Extrának.

Andy Dick is megszólalt az ügyben - ő persze, poénra vette Ivanka zaklatását:

- Ebből csináltok ekkora ügyet? Hogy "fogdostam" Ivankát? A lába tiszta csillám volt, és meg akartam nézni, hogy a kezem is csillogó lesz-e, ha végigsimítom rajta. Plusz azt hittem, randizna velem. Aztán viccesen kikísértek a biztonságiak. Trumpot is igazán kivezethetné valaki az országból, ha már itt tartunk - ő nagyobb bajt csinál jelenleg - nyilatkozta az esetről.

Ezt is szeretjük