Fotók: egy 10 évvel fiatalabb férfiba szeretett bele a színésznő! Azóta is együtt vannak
Julianne Moore imádja férjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már nem ritka, hogy olyan emberek járnak együtt, akik korban egyáltalán nem passzolnak egymáshoz. Bár többnyire férfiak választanak maguknál jóval fiatalabb, gyakran csupán feleannyi idős barátnőt, azért vannak olyan híres nők, akik szintén a következő generáció tagjai között keresik az igazit.

Ilyen világsztár az Oscar-díjas és gyönyörű Julianne Moore is, aki majdnem tíz évvel idősebb férjénél, Bart Freundlichnál, és láthatóan imádják egymást. Legutóbb a Time100 partin kapták őket lencsevégre néhány nappal ezelőtt, mert Julianne Moore is bekerült a Time magazin által kiválasztott száz legbefolyásosabb ember közé.

Képes összeállításunkból kiderül, rajta kívül kik azok a híres nők, akik fiatalabb férfit szeretnek!

Julianne Moore-t merész ruhában fotózták!

A színésznő merész, de nem közönséges, ízléses ruhákban pózolt a kamerának egy fotózáson még 2014 novemberében, a felvételeket a More magazin fotósa készítette.

Julianne Moore játssza a harcias, férfias Alma Coint az Az éhezők viadala című film harmadik részében. A szereppel kapcsolatban elmondta a magazinnak, már a könyvsorozatot is imádta, és tudta, ha megfilmesítik, ő is benne lesz.

Ezt is szeretjük