Megszületett a színészpár kislánya - Nagyon furcsa nevet kapott

Világra jött Ian Somerhalder és Nikki Reed első gyereke.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Világra jött Ian Somerhalder és Nikki Reed első gyereke.

A vámpíros műsorok rajongói örömmámorban úsztak, amikor a Vámpírnaplók sorozat szívtiprója, Ian Somerhalder és az Alkonyat színésznője, a Rosalie-t alakító Nikki Reed összejöttek. A pár 2015-ben házasodott össze, ma pedig az első gyermekük is megszületett.

Érdekes nevet kapott a kislányuk

A színészpár kislánya nem szokványos nevet kapott: Bodhi Soleil Reed Somerhaldernek keresztelték a kicsit. A név egyébként szanszkrit eredetű, és azt jelenti: ébredt. Habár a Bodhi nem tartozik a gyakori keresztnevek közé, egy másik sztár gyermeke is ezt a nevet kapta: Megan Fox hároméves kisfiát is így hívják.

A sztárpár előre bejelentette, hogy a baba születése utáni egy hónapban teljesen eltűnnek a nyilvánosság elől - a nyilatkozatot épp tegnap közölték:

- Ha a baba megszületett, az első egy hónapot együtt töltjük hármasban, teljes nyugalomban. Csak és kizárólag mi hárman. Nem lesznek látogatók, még a telefonjainkat is kikapcsoljuk, szóval senki nem fog tudni elérni minket. Az első 30 nap nagyon fontos a babák életében, és csak vele akarunk foglalkozni ebben az időszakban - nyilatkozta a színésznő.

Ezt is szeretjük