Kellemetlen! Hústoronnyá hízott az egykor bombázó Rachel Hunter
Nem figyelt oda eléggé, ezért a csupaláb szupermodell csupahájjá változott az évek során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az új-zélandi születésű Rachel Hunter modellkarrierjét 17 évesen kezdte, ám az igazi sikert három évvel később, 1989-ben a híres Sports Illustrated magazin fotósorozata hozta meg számára, ahol szexis fürdőruhákba bújtatott dögös testével csábítgatta a férfiolvasókat.

Bombázó testéért minden pasi teljesen odavolt

Rá egy évre hozzáment a hosszú combú szőkeségeket kedvelő Rod Stewarthoz, házasságuk nyolc éve alatt két gyerkőcöt szült a nálánál 24 évvel idősebb rocksztárnak.

2006-ban, hosszú huzavona után - akkor már jóideje nem éltek együtt - hivatalosan is elváltak útjaik, azóta pedig olyan hírességekkel boronálták össze, mint Bruce Willis, Kevin Costner és Robbie Williams.

Súlyos problémák és cirkusz

A korábban karcsú hölgy többször küzdött súlyproblémával, a mélypontot második gyermeke, Liam születése után érte el, ekkor hetven kilót nyomott, ám egy szigorú diétának köszönhetően sikerült visszanyernie korábbi vonalait.

Busásan meg is kapta érte fizetségét – 2004-ben állítólag 1,8 millió dollárt zsebelt be azért, mert a Playboy-ban pucéran pózolt, ezenfelül az Ultimo fehérneműcég is modelljének választotta.

A 38 éves sztár azonban a napokban ismét teltebb formájában jelent meg: a Celebrity Circus című valóságshow-ban, melynek ő is részese, hírességek hoznak össze egy varietéműsort, kötéltánccal és egyéb cirkuszi attrakciókkal szórakoztatva majd a közönséget.

Bár látszólag hurkák fodrozódtak az exmodell kötéltáncos-ruhája alatt, állítása szerint ez csak izom, amit kénytelen volt magára pakolni, hogy bírja a fizikai igénybevételt.

Ezt is szeretjük