Fájdalmas vallomás! Elhagyták a közkedvelt színészt
Hugh Jackman egy ausztrál magazinnak nyilatkozott nehéz és szomorú gyermekkoráról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 44 éves, sármos színészt, Hugh Jackmant eddig életvidám embernek ismerhette meg a közönség, ám nem volt ez mindig így: egy ausztrál magazin legújabb számában vallott nehéz és szomorú gyermekkoráról.

A sztárnak ugyanis csonka családban kellett felnőnie, édesanyja nyolcéves korában elhagyta őt és édesapját.

Elhagyta fiait

Az X-Man című film sztárja az Australian Woman’s Weekly című magazinnak adott hosszabb interjúban számolt be fájdalmas időszakáról.

A sztár nyolcéves volt, amikor a szülei elváltak, édesanyja, Grace pedig Angliába költözött, amit csupán táviratban közölt vele és testvéreivel.

Később nővérei, Zoe és Sonia követték anyjukat Európába, a színész és bátyjai, Ian és Ralph azonban Ausztráliában maradtak.

- Az egyetlen dolog, amire emlékszem, az az, hogy mindenki rólam beszélt, megbámult, mert szokatlan volt az, hogy egy anya elhagyja a gyermekeit - mesélte keserűen.

Megbocsátott

Később kiderült, hogy édesanyja depresszióban szenvedett már a fia megszületésekor is.

- Talán furcsa, de soha sem gondoltam, hogy édesanyám ne szeretett volna. Később hosszasan beszélgettünk erről, és tudom, hogy mennyit küzdött önmagával emiatt. Van egy bizonyos pont az ember életében, amikor már nem vádol senkit azért, ahogyan az élete alakult - vallotta őszintén.

Amióta apa lett, mint mondja, sokkal jobban megérti édesanyját. Bár felesége nem tudott gyermeket szülni, kétszer is elvetélt, örökbe fogadtak, és ma már boldog családot alkotnak a két lurkóval, Oscar Maximilliannel és Ava Eliottal.

Azóta édesanyjának is megbocsátott, újra közel került hozzá, és évente legalább három-négy alkalommal meg is látogatja őt.

Ezt is szeretjük